Idylliske Son Spa ny sølvpartner

Idyllisk, luksuriøst og kortreist: LSKs Kari Herredsvela og Andreas Nilsen Grov synes det er stor stas å kunne ønske Son Spa og salgssjef Daniel Björnberg (i midten) velkommen som ny sølvpartner.

Annonse:

En biltur på rundt 50 minutter fra Åråsen ligger det populære hotellet i nydelige omgivelser ved vannkanten. Vi setter stor pris på at sponsornettverket i tiden som kommer skal knytte enda tettere bånd til Son Spa.

IDYLL: Son Spa har mye å by på.
IDYLL: Son Spa har mye å by på.

- Vi i Lillestrøm er veldig glade for å ha fått med Son Spa på laget. Hotellet har fantastiske fasiliteter som vi gleder oss til å vise fram for alle våre samarbeidspartnere. Vi ser fram i mot hva vi kan gjøre sammen både mot privat- og bedriftsmarkedet, sier salgs- og partneransvarlig LSK, Andreas Nilsen Grov.

Her kan du bli bedre kjent med Son Spa!

- Fra flere hold har vi fått innspill om at LSK har et av landets beste nettverk. I tillegg får vi synlighet ikke bare lokalt, men også nasjonalt, gjennom samarbeidet med klubben. Vi ønsker å være aktive i nettverket og jobbe for et toveis samarbeid. Selvfølgelig ønsker vi at så mange som mulig får oppleve vårt fantastiske hotell både på konferanse og i privat regi, sier salgssjef Daniel Björnberg.

AVSLAPPENDE: På Son Spa er det blant annet mulig å nyte utendørs boblebad.
AVSLAPPENDE: På Son Spa er det blant annet mulig å nyte utendørs boblebad.

- For de som ikke har besøkt Son Spa, hva kan du fortelle om hotellet?

- Son Spa ligger på historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Son en gang lå. Hotellet ligger vakkert til ved vannkanten med kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum. Som konferansehotell kan vi tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper konferansen du og dine kolleger aldri glemmer. Den 2000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr det siste innen behandling og velvære. Son Spa er en del av hotellporteføljen av Norwegian Hospitality Group, forteller Björnberg.

Salgssjefen ønsker hele Fuglafamilien velkommen til en opplevelse litt utenom det vanlige på Son Spa!

Jul- og nyttårsfeiring på Son Spa - les mer her!

KORTREIST: Kun 50 minutter fra Lillestrøm kan du nyte de fantastiske omgivelsene til Son Spa.
KORTREIST: Kun 50 minutter fra Lillestrøm kan du nyte de fantastiske omgivelsene til Son Spa.

 

Annonse fra Eliteserien: