Idé-dugnad med supportere: La oss fylle Åråsen i 2018

Hvordan skal vi få flere tilskuere på Åråsen i 2018? Det var hovedspørsmålet som ble drøftet da LSK samlet ti supportere til idé-dugnad denne uka.

Annonse:

I drøye to timer satt LSK-supportere i ulike aldre og diskuterte mulige tiltak som kan øke både tilskuertallet på kamper og engasjementet rundt klubben i nærmiljøet.

Ikke minst ble det diskutert hvordan vi kan få nye generasjoner til å bry seg om sitt lokale toppserielag i en tid hvor konkurransen fra utenlandske ligaer er knalltøff. 

Klubben fikk mange gode innspill fra supporterhold om hvilke grep man kan gjøre for at trøkket på Åråsen skal bli enda bedre i 2018. Avslutningen på 2017 ble fantastisk med kongepokal, en elektrisk atmosfære og godt over 10 000 LSK-supportere på cupfinalen. Vårt mål er at samtlige av de som var på Ullevaal tar turen innom Åråsen den kommende sesongen. Det samme gjelder naturligvis også alle Lillestrøm-fans som ikke var på finalen...

Dialogen med Kanari-Fansen og undergruppene vil fortsette fram mot UNICEF Mesterfinale-kampen mot Rosenborg her på Åråsen mandag 5. mars.

Disse var til stede på tirsdagens idé-dugnad: Håkon Olav Henriksen, Ine Opdahl, Pia Opdahl, Emilie Borgen, Thomas Holt, Håvard Malones, Frank Østgård, Thor-Arne Sandli, Marius Lauritsen, Tony Johansen, Truls Lühr Olsen og Morten Stokstad.

Har du innspill eller noen tanker du ønsker å dele med oss? Send gjerne en mail til [email protected] eller [email protected].

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Trykk her!

Annonse fra Eliteserien: