Ibrahimaj sikret uavgjort mot Tromsø

(Lillestrøm - Tromsø 1-1) I en heller svak treningskamp i Marbella kom inn Ylldren Ibrahimaj inn og reddet uavgjort resultat for Lillestrøm.

Tromsø var best i første omgang og ledermålet etter en corner i første omgang var fullt fortjent. LSK skapte lite i det som lenge var en seig fotballkamp for Geir Bakkes mannskap, men Igoh Ogbu burde ha satt ballen i mål da han fikk gå ganske uforstyrret opp på en corner.

En snau halvtime før slutt byttet LSK hele seks mann (også Tromsø gjorde mange bytter), og det hjalp for maktbalansen. Lillestrøm var best mot slutten av kampen, og fikk også utligningen gjennom en frekk scoring av innbytter Ylldren Ibrahimaj. Fra over 20 meter lobbet han ballen over TIL-keeperen etter at Eric Taylor vant ballen høyt i banen.

- Vi var veldig upresise. Tromsø var gode og spilte med kvikke føtter. Vi hang etter i store deler av kampen. Vi må finne ut av hvorfor vi var så tunge, for vi har vært veldig spreke på trening. Men vi har fått inn en del nye spillere, noen har vært sjuke, og andre mangler litt grunnlag. Uansett var vi alt for lite relasjonelle i store deler av kampen. Men vi scorer ett mål på tampen der, det tar vi med oss, sier Geir Bakke.