I salg nå: Akademiets egenutvikla kortstokk med treningsøvelser

De siste månedene har LSK-akademiets fysiske trener, Peder Lindsetmo, utviklet en kortstokk med skreddersydde øvelser for lag og spillere. Nå er det mulig å forhåndsbestille!

Annonse:

Kortstokken består av ulike kategorier for å øke din fysiske kapasitet. Deriblant øvelser som veileder deg for trening av hurtighet, smidighet, styrke, spenst og utholdenhet. I tillegg til øvelser for skadeforebygging og et utvalg rehabiliteringsøvelser for typiske skader i fotball.

Her kan du forhåndsbestille kortstokken. Leveringstid er ca 2 uker.

Her poserer Fredrik Krogstad med kortstokken. Foto: Emil Saglien Ruud
Her poserer Fredrik Krogstad med kortstokken. Foto: Emil Saglien Ruud

- Tanken med kortstokken er at når spillere er skada eller ikke kan være med på trening, så har vært lag eller spiller en kortstokk med øvelser som man kan søke inspirasjon til å trene, selv om man ikke kan være med på alt. Det å finne inspirasjon og hjelp til å trene hurtighet, smidighet, styrke, spenst, utholdenhet, skadeforebygging og rehablitering, sier Lindsetmo. 

Hvert enkelt kort har et bilde, beskrivelse og anbefalinger for gjennomførelse samt dosering. De har også en QR-kode som kan scannes for å få tilgang til video av hver enkelt øvelse.

Fredrik Krogstad viser enkelt hvordan man bruker kortene - og reklamefilm nedenfor:Annonse fra Obos-ligaen: