Hylles av Ordinas: Leandro Elvestad Neto på G16-landslaget

Akademisjef Toni Ordinas mener det er svært fortjent at Leandro Elvestad Neto er tatt ut på det norske G16-landslaget.

Annonse:

Etter at blant annet Brugge-aktuelle Antonio Nusa (Stabæk) har meldt forfall til G16-landslagets Syrenka Cup i Polen, ble den talentfulle unggutten - som kom til LSK fra Gjelleråsen før denne sesongen - tatt ut av landslagstrener Gunnar Halle.

LSKs akademisjef Toni Ordinas er meget imponert over den gode utviklingen til Leonardo Elvestad Neto.

- Leandro er en veldig kreativ indreløper og en virkelig spennende spiller på akademiet vårt. Hans gode blikk og strålende teknikk gjør ham til en dyktig spiller både i mellomrommet og på små flater, der mange andre spillere kan slite. Tidligere i år kom han til LSK fra Gjelleråsen, en klubb som vi samarbeider veldig godt med. Han startet på G16-laget, men ble flyttet opp på G19 permanent allerede etter to måneder. Nå i august begynte han også skolegangen på Wang sammen med mange andre Lillestrøm-spillere som er født i 2005. Leandro har fantastisk fine verdier som person, og det er fint å se at en så talentfull spiller er ydmyk og alltid villig til å lære mer, sier Toni Ordinas.

Lillestrøms unge midtstoppertalent Maximilian Balatoni er også med i troppen som møter Nederland i den første kampen på fredag.

Vi gratulerer Leandro med landslagsuttaket - og ønsker våre gutter lykke til i Polen!

Les også: G19-laget denga Enga 7-1!

Se Leandros 2-0-scoring mot Vålerenga i G19-derbyet i forrige uke her - etter 35 minutter (video av Steinar Pedersen):

Annonse fra Eliteserien: