Høyt & Lavt Lillestrøm ny LSK-partner

En liten kjøretur unna Åråsen ligger en av Skandinavias største klatreparker. Nå er Høyt & Lavt Lillestrøm blitt samarbeidspartner med LSK.

Annonse:

Det unike opplevelsessentret med 35 ziplines og 11 ulike aktivitetsløyper holder til i Asakvegen 115 i Sørum - som snart blir en del av storkommunen Lillestrøm. Derfor har bedriften også byttet navn til Høyt & Lavt Lillestrøm.

Les mer om Høyt & Lavt Lillestrøm her

- LSKs sponsornettverk er en flott arena der vi kan treffe mange interessante samarbeidspartnere. Dessuten er det fint å støtte opp om den lokale toppklubben. Vi driver begge med fysisk aktivitet, og passer godt sammen. Det er flott at vi har fått til en avtale som åpner opp for at vi kan gjøre flere aktiviteter sammen, sier markedssjef i Høyt & Lavt Lillestrøm, Hege Kvervavik.

LSKs salgssjef Espen Søgård er veldig glad for å ha fått Høyt & Lavt Lillestrøm med på laget i form av en toårsavtale.

- Jeg har selv besøkt parken nylig, og det er et strålende opplevelsessenter som gir morsomme utfordringer både for små og store. En perfekt samarbeidspartner for oss, og vi har planer om å gjøre mye morsomt sammen. Blant annet skal vi invitere hele LSK-familien til en åpen Høyt & Lavt-dag, i tillegg skal både spillere og sponsorer få utfordret seg selv i litt uvante omgivelser, sier Søgård.

I løpet av kort tid har Høyt & Lav Lillestrøm blitt et populært aktivitetssenter.

- Det var ikke noe tvil om at det var et behov for dette på Romerike da vi startet høsten 2015. Parken gikk veldig, veldig bra med en gang, og mange har vært og besøkt oss. Vi har cirka 25 000 besøkende i året, og vi er den nest største Høyt & Lavt-parken i Norge. Vi har mange spennende og utfordrende aktivitetsløyper som passer for folk i alle aldre, sier Kvervavik.

Avtalen gir også LSK-tilhengere gunstige tilbud i parken.

- Vi er glade for å få med lokale aktører på laget. Vi oppfordrer alle til å besøke parken, og samtidig benytte seg av rabattkoden «lskmedlem2018» ved kjøp av billetter. Det vil gi deg en rabattert pris, og i tillegg vil det bidra med en inntekt til klubben, sier Espen Søgård.

Her kan du se en video om Høyt & Lavt Lillestrøm

Annonse fra Eliteserien: