Hovmester søkes til VIP-restauranten på kampdager

Lillestrøm Sportsklubb søker etter en dyktig hovmester som skal ha ansvar for serveringen og fungere som arbeidsleder for servitørene på kampdager. Hovmesteren har det overordnede ansvaret for at gjestene i VIP-restauranten og i losjene får den servicen de ønsker.

Annonse:

Hovmesteren bør være en dyktig og utadvendt leder som kan sørge for at personalet jobber effektivt og samtidig skape trivsel blant gjestene. Vedkommende bør også ha interesse for - og kunnskap om - mat og vin. En hovmester hos oss må kunne administrere seg selv og andre, lede en personalgruppe - og ha evne til diplomati og problemløsning når det er påkrevd.

Mest Lest

Relevant erfaring med teamledelse i bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen er en klar fordel. Det samme er evne til å arbeide selvstendig og lede et team.

Det er også vesentlig at hovmesteren har forståelse for hva utmerket service er, og at personen kan lede et serveringsteam som gir gode opplevelser for gjestene. Videre er det viktig at man er løsningsorientert og har evnen til å tilpasse seg endringer.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

Ansvar for delegering og ledelse av serveringspersonalet.

Være nærmeste kontakt med kjøkkenleder og arrangøransvarlig.

Presentere mat og vin for gjestene.

Være delaktig i serveringsoppgaver.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med kjøkkensjef Thomas Arkøy Olsen. Telefon: 92013937. Mail: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: