Hjelp til med å fylle Åråsen - vinn fine premier

Det er usikkert når publikum kan synge «endelig er ventetida over» på Åråsen igjen, men en ting er sikkert: Du vil bli premiert hvis du bidrar til å øke sesongkortsalget fram mot seriestarten.

Annonse:

Vi i LSK utfordrer alle som har skaffet seg sesongkort 2020, til å få med seg enda flere venner, kollegaer, familie eller naboer på Åråsen. Jo flere du verver til å kjøpe sesongkort, jo finere premie!

Hvis du ennå ikke har kjøpt sesongkort for 2020, men ønsker å delta i vår vervekampanje, så kan du kjøpe sesongkort her! 

I en svært utfordrende tid håper og tror vi at oppslutningen rundt din lokale klubb vil bli enda større den dagen fotballen ruller igjen i Norge. I håp om at 2020-sesongen etter hvert skal bli minnerik med både sportslig suksess og mye folk på Åråsen, lanserer vi derfor en vervekampanje - eller sesongkort-dugnad, om du vil. Vi har snart solgt like mange sesongkort i OBOS-ligaen 2020 som vi gjorde i Eliteserien 2019, og målet er selvsagt at vi skal slå fjorårets tall.

De som klarer å få med seg nye sesongkortholdere får følgende vervepremier:

Verv 1 person = Gavekort verdi kr 500,- i LSK-Shop
Verv 2 personer = Signert LSK-drakt
Verv 3 personer = 2 stk VIP-billetter (Kippes Corner) på valgfri kamp på Åråsen 2020
Verv 4 personer = 1 sesongkort for sesongen 2021
Verv 5 personer eller mer = 2 sesongkort for sesongen 2021

Gå inn via denne lenken for å bli med på vervekampanjen!

NB! De du verver blir kun godkjent registrert om det blir salg av sesongkort til vedkommende du har vervet.

Er det flere som verver samme person, er det den som først registrerte vedkommende som vil få det gjeldende om det ender med salg av sesongkort.

Her kan du bli med på sesongkort-dugnaden - og vinne fine premier!

Annonse fra Obos-ligaen: