Se høydepunktene: Historiske Mads sikret overtidspoeng mot Tromsø

(Lillestrøm - Tromsø 1-1) På en svak Lillestrøm-dag tok keeper Mads Hedenstad Christiansen (21) ansvar på overtid - og inntok goalgetter-rollen. Dermed ble han tidenes første LSK-keeper med spillemål i Eliteserien.

Lur var han også: Der de fleste keepere ville ha gått all in på duellen etter frisparket, så listet han seg heller inn for å ta nedfallsfrukten. Og den kom - uten at en eneste Tromsø-spiller valgte å følge løpet til LSK-keeperen.

UTLIGNET: Fire minutter på overtid satte Mads Hedenstad Christiansen inn 1-1-målet mot Tromsø. Foto: Christoffer Andersen/NTB

Pål-André Helland la inn foran mål, Holmbert Fridjonsson headet ballen videre til en totalt umarkert Mads Hedenstad Christiansen. LSK-keeperen hadde så god tid at han rakk å dempe ballen på brystet før han satte inn utligningen med venstrebeinet.

LSK hadde også noen muligheter til å sikre seieren på overtid, men det ble med 1-1-scoringen. Kampen endte dermed uavgjort etter at Eric Kitolano ga Tromsø ledelsen i første omgang.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Sandefjord!

PS! Frode Grodås scoret på straffespark mot nettopp Tromsø i 1991, men dette var første gang en LSK-keeper scorer et spillemål i Eliteserien.