Se høydepunktene: Heroisk snuoperasjon på Lerkendal!

(Rosenborg - Lillestrøm 1-3) Mål av Ifeanyi Mathew, Thomas Lehne Olsen og Tom Pettersson sørget for en historisk snuoperasjon på Lerkendal. For første gang siden 1982 har LSK vunnet begge seriekampene i en sesong mot Rosenborg.

Even Hovland ga Rosenborg ledelsen etter 22 minutter, men etter pause reiste Geir Bakkes mannskap seg på mesterlig vis.

Først utlignet Ifeanyi Mathew på et skudd som gikk via en Rosenborg-spiller etter 68 minutter.

11 minutter senere la Gjermund Åsen en strålende corner på pannebrasken til Thomas Lehne Olsen. Kapteinen kunne enkelt gå opp alene og heade LSK i ledelsen.

Og som om ikke det var nok: Etter 87 minutter satte Tom Pettersson inn Lillestrøms tredje mål etter corner.

Noen store og fine blomster må vi også sende til Mads Hedenstad Christiansen. Keeperen hadde noen vanvittige redninger som holdt Lillestrøm inne i kampen.

Dermed vant LSK også bortekampen mot Rosenborg i det herrens år 2021. Sist gang begge seriekampene ble vunnet mot trønderne? 1982. Den gang ble Bård Bjerkeland matchvinner på Åråsen. På Lerkendal sikret Ole Dyrstad og Juhani Himanka 2-0-seier til kanarifuglene.