Her flytter Baron inn i eget hus: - Jeg er veldig glad

En strålende fornøyd Emile Baron takker Kanari-Fansen og alle som har bidratt i innsamlingsaksjonen - og som har sørget for at familien nå har fått et eget hus i Johannesburg.

Annonse:

- Jeg er veldig glad. Tusen takk til Kanari-Fansen og alle andre i Norge som har hjulpet til. Vi er veldig takknemlige, sier Baron.

Mange engasjerte seg i den tidligere LSK-keeperens triste skjebne daTV 2 i fjor hadde møtt Baron på gata i den sørafrikanske storbyen. Livet som bejublet målvakt var erstattet med et liv i fattigdom uten egen bolig for seg og familien.

FEIRET MED CHAMPAGNE: Emile Baron med familie og venner tok seg en skål etter at husdrømmen ble en virkelighet.
FEIRET MED CHAMPAGNE: Emile Baron med familie og venner tok seg en skål etter at husdrømmen ble en virkelighet.

Kanari-Fansen startet en innsamlingsaksjon som fikk inn over 1 million kroner. På gårsdagens årsmøte i Kanari-Fansen kunne styreleder Tony Johansen informere forsamlingen om at Baron nå har fått sitt eget hus i Germiston i Johannesburg.

- Vi er veldig glad for at han og familien nå har flyttet inn i et hus, og forhåpentligvis kan få et bedre liv i årene som kommer. Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig. Vi må også trekke fram KFLs Håkon Henriksen som har brukt veldig mange timer på å følge opp prosjektet, sier Johansen.

Han ønsker også å rette en stor takk til tidligere liga-direktør i Sør-Afrika, Kjetil Siem, og hans tidligere kollegaer som har vært til stor hjelp underveis. 

Den sørafrikanske avisen City Press har intervjuet en takknemlig 44-åring.

– Jeg er så takknemlig til hele Norge. Nordmenn er en helt annen type mennesker, sier den tidligere publikumsyndlingen på Åråsen.

– Det finnes ikke ord som kan beskrive min takknemlighet og hvordan min familie setter pris på gesten.

GLAD: Emile Baron på plass i eget hus - takket være Kanari-Fansens innsamlingsaksjon.
GLAD: Emile Baron på plass i eget hus - takket være Kanari-Fansens innsamlingsaksjon.

 

Annonse fra Eliteserien: