Her er det nye styret - ekstraordinært årsmøte før jul

Karl Martin Dolvik (til venstre) og Rakel Rauntun (nummer tre fra høyre) ble onsdag kveld valgt inn som nye styremedlemmer i Lillestrøm Sportsklubb. Den store debatten på årsmøtet - om en eventuell innlemmelse av LSK Kvinner i LSK - vil bli behandlet på et ekstraordinært årsmøte før jul.

Annonse:

Et enstemmig årsmøte ba styret om å foreta en gjennomgang av konsekvensene ved en eventuell innlemmelse av LSK Kvinner i Lillestrøm Sportsklubb, for så å legge fram et beslutningsgrunnlag på et ekstraordinært årsmøte før jul i 2022.

LSKs nye styre består av Morten Kokkim (leder), Raymond Gabrielsen (nestleder), Trond Kristian Andreassen (styremedlem), Tina Svensson Grønlund (styremedlem), Bjørnar Sollie (styremedlem), Jo Henning Espevalen (styremedlem) og de to nyvalgte Rakel Rauntun (styremedlem) og Kar Martin Dolvik (varamedlem). Rauntun har bred fotballbakgrunn, og ble blant annet norgesmester for Setskog/Høland i 1992. Karl Martin Dolvik har vært LSK-supporter hele livet og jobber i Carnegie Investment Bank.

De to sistnevnte erstatter henholdsvis Anita Westby Bjerke og Shant Håndstad. Vi takker begge to for innsatsen i LSK-styret!

Annonse fra Eliteserien: