Her er det nye LSK-styret

Her er det nye styret i Lillestrøm Sportsklubb - med de tre nykommerne på første rad. Fra venstre: Nestleder Raymond Gabrielsen, varamedlem Shant Håndstad og styremedlem Anita Westby Bjerke.

Annonse:

De tre kompletterer Morten Kokkim, Gunhild Lærum, Trond Kristian Andreassen, Bjørnar Sollie (gjenvalgt) og Jo Henning Espevalen (ikke til stede på bildet).

Raymond Gabrielsen ble med 115 stemmer valgt som ny nestleder i LSK. Per Mathisen, som Ivar Hoff og Finn Bjerk la inn benkeforslag på, fikk 63.

- Jeg er litt overrasket. Da jeg stilte mot Per Mathisen, som er en LSK-legende, så hadde jeg ikke forventet å få en plass i styret. Samtidig er jeg veldig ydmyk i forhold til den jobben som skal legges ned. Det er mye bra som er på gang, og man skal ikke snu opp-ned på alt, her handler det om å jobbe videre med utvikling. Men vi må bli bedre og spisse fokuset ytterligere for å komme tilbake i toppen av norsk fotball, sier Raymond Gabrielsen.

- Fortell om din egen bakgrunn?

- Jeg har gått på befalsskolen og på BI, og har jobbet som leder i Byggmakker-systemet de siste 15 årene. Nå har jeg en jobb som administrerende, og det jeg har jobbet mest med de siste årene er først og fremst vekst, men også med omstilling. Så har jeg vokst opp på Åråsen, og vært fast publikummer siden 1990-tallet. Jeg er også trener og lagleder for LSK-laget til min åtte år gamle datter.

Anita Westby Bjerke har tidligere både sittet i LSKs styre og vært daglig leder. Lillestrøm-kvinnen gleder seg til å gjøre comeback i LSK-systemet.

- Det blir spennende og utfordrende. Jeg er motivert for oppgaven. Vi må slå tilbake nå, og da må vi være kloke på alle mulige måter for å berede grunnen for å spille i Eliteserien neste år. Men vi må gjøre det på et bærekraftig vis. Det blir veldig gøy å være med og bidra igjen, sier Anita Westby Bjerke.

Shant Håndstad har hatt sterke følelser for LSK hele livet, og ser også fram til å bidra i klubbens styre.

- Jeg er fra Rælingen, har vel vært på samtlige bortearenaer som LSK-supporter, og vet hvordan det er å sitte på en busstur hjem fra Bergen etter å ha tapt mot Brann. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på styrejobben i LSK. Nå jobber jeg i Bertel O. Steen, der jeg er direktør for forhandlerutvikling i PSA-gruppen - og jobber mye med endringsledelse, snuoperasjoner, strategi og forretningsutvikling, sier Shant Håndstad.

- Hvordan ønsker du å angripe styrevervet?

- Jeg tror det er lurt at vi utfordrer strategiplanen som er blitt laget, og at man ser på det potensialet som er i næringslivet på Romerike. Vi må samle næringslivet i mye større grad. Det blir nok det første jeg kommer til å utfordre styret på, sier Shant Håndstad.

- Så gleder jeg meg veldig til serieåpningen. Jeg skal til Hamar, for å si det sånn, tillegger han med et smil.

Les også: LSK snudde 0-3 til 3-3 - Sannes (17) scoret to

For øvrig: Forslaget om at «Lillestrøm Sportsklubb skal jobbe aktivt for legalisering av pyroteknikk på norske tribuner med særlig fokus på stemningsfyring» ble vedtatt på årsmøtet. 98 stemte for, 50 i mot.

LSK takker samtidig de avtroppende styremedlemmene Bjarne Sognnæs, Elin Krokan og Morten Bergheim for innsatsen!

PS! Mangeårig speaker Bjørn Erling Aanerud ble møtt med stående applaus fra årsmøtet da han ble tildelt LSK-statuetten. Samme overveldende respons fikk Roger Arne Aamoth, Morten Bjerke, Svein Skoglunn og Ivar Hoff for å ha rundet 50 år som LSK-medlemmer.

Annonse fra Eliteserien: