Henrik Skogvold hentes hjem fra Start - med i troppen mot Stabæk

Henrik Skogvold (18) hentes tilbake fra Start med umiddelbar virkning og er med i LSKs tropp som møter Stabæk på søndag.

Annonse:

21. april gikk han til Start på den nasjonale utlånsordningen som gjør at spillere kan hentes tilbake på 24 timers varsel. Kjeller-gutten tok virkelig for seg, scoret seks mål på åtte seriekamper for sørlendingene - og fikk vist fram mye av det som bor i ham.

Nå har LSK valgt å hente stortalentet hjem.

- Vi er veldig fornøyd med hvordan Henrik har utviklet seg, og ønsker også å rose Start for veldig godt samarbeid og oppfølging. Men skadesituasjonen i troppen vår nå gjør at det er riktig for oss å hente Henrik tilbake. Vi får hjem en spiller med masse selvtillit og erfaring  som gjør at han skal konkurrere om spilletid i LSK. Han er med i troppen mot Stabæk på søndag, sier sportssjef Simon Mesfin.

Henrik Skogvold takker for tilliten han har fått i Start, men er selvsagt glad for å komme hjem til klubben der han trives aller best.

- Jeg er den samme spilleren som kommer tilbake, men bare med mer erfaring og litt mål i banken. Jeg vil gjerne takke trenerteamet i Start som har vært veldig, veldig flinke, og har gitt meg bra coaching og individuell oppfølging. Så har jeg fått spilletid, da. Jeg merket at jeg trengte det, og føler at jeg har vokst veldig med det, sier Skogvold.

Torsdag kveld fikk han beskjed om at han hentes tilbake til Åråsen.

- Jeg ble litt paff med en gang, men så tenkte jeg at jeg skal tilbake til det stedet der jeg trives aller best og til en garderobe som jeg har savnet. Jeg har jo lyst til å bidra i større grad enn tidligere, og er klar for det allerede mot Stabæk, jeg, sier gutten som fyller 19 år 14. juli.

Skogvold bruker fredagen til å komme seg hjem fra Kristiansand og deltar på lørdagens trening med LSK.

- Det er gull verdt å få den erfaringa For en ung og fremadstormende spiss som Henrik er det gull verdt å få den erfaringa som han har fått i Start. Det var noe av det same med Jonatan Braut Brunes i fjor, men Henrik er jo enda yngre. Vi ønsker å takke Start for nok et godt samarbeid, og gleder oss til å få Henrik tilbake på Åråsen, sier Simon Mesfin.

Her kan du kjøpe billett til søndagens kamp mot Stabæk!

 

Annonse fra Eliteserien: