Henrik Kristiansen til Ull/Kisa

Lillestrøm og Ull/Kisa er enige om en overgang for Henrik Kristiansen (19). Unggutten har skrevet under på en treårskontrakt med Jessheim-klubben.

- Vi takker Henrik for innsatsen på Åråsen. Han er en talentfull spiller som alltid har gitt alt. Veien fram til A-lagsspill er litt i lengste laget i øyeblikket, men vi tror spill i OBOS-ligaen kan få ham til å ta de neste stegene. Avtalen som er gjort med Ull/Kisa sikrer oss en god mulighet til å hente Henrik tilbake, både på kort og lang sikt, sier sportssjef Simon Mesfin.

Annonse:

Midtbanespillerens avtale med Ull/Kisa strekker seg ut 2020-sesongen.

- Først og fremst går jeg til Ull/Kisa for at jeg kan få spille mer på et høyere nivå. Det er ikke Eliteserien, men for min egen del føler jeg at dette er best for meg nå. OBOS-ligaen er en god arena der jeg kan utvikle meg videre. Kristoffer Ødemarksbakken og Fredrik Krogstad har begge gått fra Ull/Kisa og kommet til Eliteserien som friske pust. Det er den veien jeg også ønsker å gå, sier Henrik Kristiansen.

Kristiansen tangerte Ohi Omoijuanfo som tidenes nest yngste LSK-spiller i Eliteserien da han ble byttet inn for Fred Friday 1. november 2015. Da var han 16 år og 300 dager. Bare Fredrik Gulbrandsen har vært enda yngre som Lillestrøm-spiller i vår øverste liga.

Se LSK Live før serieåpningen mot Bodø/Glimt!

Annonse fra Eliteserien: