Helland og Åsen senket RBK!

(Lillestrøm - Rosenborg 2-0) Noen ting står kanskje bare skrevet i stjernene? Pål-André Helland scoret i hvert fall for LSK mot RBK! Målgivende pasning? Gjermund Åsen. På overtid doblet Åsen ledelsen og sikret seieren!

LSKs trønderduo signerte for kanarifuglene i vinter, og begge har nok gledet seg spesielt til å møte Rosenborg.

Og for en revansje det ble!

Etter 13 minutter falt avgjørelsen på Åråsen. Gjermund Åsen slo en presis pasning til Helland, og fra hjørnet av 16-meteren fyrte høyrevingen løs. Ballen gikk via André Hansen og i mål!

Dessverre ble Helland skadet like etterpå i lysken og måtte gi seg etter 20 minutter, og erstattet av Daniel Gustafsson.

Resten av kampen ble en ganske jevn og tett batalje der begge lag skapte en del gode sjanser, men Mads Hedenstad Christiansen og André Hansen tok alt som kom.

Helt til noen minutter på overtid. Da doblet Åsen til 2-0!

Dermed: 2-0 til Lillestrøm - som dermed er kun to poeng bak Rosenborg med tre kamper mindre spilt. Sist LSK vant tre ganger på rad i Eliteserien var for øvrig i 2017.