Harde Mottak-gutta etterlyser hjertestarter på felt C

Podkasten Harde Mottak har på kort tid blitt en stor suksess. Vi tok en prat med to tredjedeler av pratmakertrioen: Patrick Ween (til venstre) og Trym Hogner i forbindelse med torsdagens trening (sistemann Lars Raastad var på jobb).

Annonse:

- Jeg er nesten litt overveldet og litt sjokkert over at så mange faktisk hører på dette. Og det er ikke bare LSK-supportere heller. Vi har fått tilbakemeldinger både fra supportere av andre klubber og journalister og alt mulig som sitter og hører på at vi skravler. Det synes jeg er fascinerende, sier Ween.

Den første episoden av «Harde Mottak – en podkast om Fugla» ble spilt inn på LSKs bursdag 2. april tidligere i år. Sjekk ut hjemmesiden til Harde Mottak her!

- Vi prøver oss på en blanding av å følge klubben tett og ta den på alvor, samtidig som kanskje spesielt jeg har litt galgenhumor som vinkling på det som skjer. Det som blir nytt nå er at vi kommer til å kjøre episodene annenhver uke fremover. Tidligere gikk vi i studio før hjemmekampene, men når spilleplanen er så ujevn som den er, så blir det vanskelig å få et ok skjema på det. Så blir det kanskje noen ekstra episoder i forbindelse med hjemmekampene, sier Trym Hogner.

Les også: Sjekk høst-menyen: LSK - VIF lørdag 26. oktober klokka 16.00

De har opplevd både oppturer og nedturer som LSK-supportere. Begge deler kan være en påkjenning. Ikke minst i sluttminuttene - som mot Mjøndalen på mandag.

- Jeg sa det etter kampen mot Mjøndalen: Nå er vi nødt til å få en hjertestarter på felt C på Åråsen. Det er en del holdne menn der i sin beste alder som er i faresonen for hjerteinfarkt. Det er sjelden vi vinner kamper med mer enn ett mål, sier Ween.

For øvrig: Ween, Hogner og Raastad betaler i øyeblikket podkasten av egen lomme. Har du lyst til å bidra som sponsor? Send mail til: [email protected]

Her kan du høre Harde Mottak-episodene i Spotify!

Vi tok en prat med de verbale romerikingene i forbindelse med torsdagens LSK-trening - se video her:


Annonse fra Eliteserien: