Gustavsson om LSK-starten: - Trener hardere her

Daniel Gustavsson (28) har funnet seg godt til rette i sin nye klubb. Den nysignerte svensken mener treningene i Lillestrøm er tøffere enn i Elfsborg.

Annonse:

- Vi trener hardere her enn det jeg gjorde der. Det er den største forskjellen, sier Gustavsson, som med fart, finter og innlegg blir en fin tilvekst for Jörgen Lennartssons mannskap denne sesongen.

I lørdagens treningskamp mot Ljungskile vil kantspilleren for første gang prøve seg i LSK-drakta. Så langt trives han godt.

- Jeg begynner å komme inn i det mer og mer. Jeg har vært i rundt to uker nå, og trener på bra. Men dere vil nok ikke se det beste av meg før nærmere seriestart.

- Hvordan har den første tiden din her vært?

- Det tar litt tid før man lærer seg å kjenne alle. Men det kommer bare til å bli bedre. Det er fine gutter, så dette blir nok kjempebra, sier den tidligere Elfsborg-spilleren.

Han ser fram til å få årets første kamptest i lørdagens møte med Ljungskile. Avspark er klokka 14.00 i LSK-Hallen. Alle med sesongkort kommer inn gratis, det gjør også alle under 18 år. For alle andre koster inngangsbilletten 100 kroner.

- Det blir ingen enkel match selv om Ljungskile er på nivå tre. Men forhåpentligvis blir det en bra gjennomkjøring for oss.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2019!

Her kan du se video-intervju med Daniel Gustavsson:


Her kan du se video-intervju med Jörgen Lennartsson:


Annonse fra Obos-ligaen: