Gustafsson-show sikret tre poeng mot Haugesund

(Haugesund - Lillestrøm 0-3) To scoringer på to minutter av Daniel Gustafsson sikret en meget imponerende seier mot Eliteseriens beste hjemmelag. På overtid sørget et selvmål for at LSK vant hele 3-0.

Først banket den svenske vingen inn ledermålet med venstrebeinet etter 21 minutter. To minutter senere doblet han ledelsen med en lekker scoring fra nesten død vinkel - med høyrebeinet - via stanga og i mål.

Med fare for å ta i for mye: Den minnet litt om Marco Van Bastens legendariske scoring i EM i 1988.

LSK leverte en bunnsolid første omgang som la grunnlaget for seieren.

Andre omgang var ganske jevnspilt - uten de helt store sjansene. Men på overtid punkterte LSK kampen definitivt da Thomas Lehne Olsen prøvde å finne Gjermund Åsen på en kontring. Heldigvis fant han i stedet en Haugesund-spiller som sendte ballen inn i eget mål.

- Vi gjør en veldig, veldig god første omgang. I andre omgang holder vi stand og kontrer inn et mål. Da er det finito, game over og 3-0, sier Geir Bakke til Eurosport etter kampen.

- Vi vinner og gjør en kjempe bortekamp. Lagseier med stor L, sier Thomas Lehne Olsen.