Gulating med på #SOFAKAMPREKORD - Vi er en stor familie

Puben på Torvet i Lillestrøm har fra før lovet å gi penger til Sportsklubben for hver enhet de selger av Bøffelbergets egen øl, nå kjøper de 100 billetter til #SOFAKAMPREKORD

Annonse:

- Vi må jo stille opp, det er jo klubben vår. I Lillestrøm er vi alle en stor familie.

Ordene kommer fra daglig leder og eier av Gulating Pub Lillestrøm, Else Marie Skår. Hun er en av flere i næringslivet i Lillestrøm som har bidratt til #SOFAKAMPREKORD. 

- Etter at vi kunne starte opp igjen etter "Korona-pausen" har det gått veldig bra hos oss. Å støtte oppom klubben i vårt hjerte som ikke får ha ordinært med tilskuere på arenaen mener vi bare er rett og rimelig. Så nå håper jeg at flere bedrifter og privatpersoner kaster seg på billett-toget sammen med oss.

Serveringsstedet som er stampuben til supportergruppen Bøffelberget har gjort en rekke stunts i forbindelse med deres engasjement for Sportsklubben i senere tid. For kort tid siden lanserte de også sitt eget "Bøffelberget-Øl" sammen med nevnte supportergruppe. Her har også Skår lovet at en del av salgstallene for Bøffelberget pilsen skal gå tilbake til Sportsklubben.

- Både jeg, og alle som jobber her har blitt så innmari glad i klubb og i bøffelberget. Vi elsker å være en del av noe større, og stort større enn LSK blir det nesten ikke. 

Daglig leder i Lillestrøm Sportsklubb, Robert Lauritsen, syntes det er strålende at Gulating har kastet seg på aksjonen.

- Å høre det Else sier om å være en del av noe større gjør virkelig en enkel gutt som meg rørt. Vi er takknemmelige for det engasjementet de viser nå, og har vist tidligere. Så håper jeg av hele mitt hjertet at både Bøffler, Kanari-Fansen, Ultras, Custodes og alle andre i LSK-Familien får noe å juble for mot Ham-Kam. Enten det er i sofaen hjemme, hos nabo'n, på puben eller fra hytta.

Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 07.07. I tillegg vil en av de som vippser bli trukket ut til å få trivelig besøk i sin egen TV-stue: Arnór Smárason, som dessverre er skadet, tar med seg produkter fra LSK-Shop og heier lagkameratene fram i sofaen sammen med en av de som har kjøpt billett til 50 kroner. Forhåpentligvis blir det noen fine jubelscener som vi håper vi kan få lov til å filme.

La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og på sofaen. Bli med på å sette #sofakamprekord. For å kjøpe din sofabillett vippser du 50,- eller et selvalgt beløp til 1917. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Annonse fra Eliteserien: