GROW vil vokse med LSK-samarbeidet

Daglig leder Heidi Bjerknes lever av å utdanne og utvikle ledere, organisasjoner og team. Nå håper GROW AS å vokse seg enda større gjennom partnerskapet med LSK.

Annonse:

- Vi ønsker å styrke vår posisjon på Romerike, og har erfaring med at LSKs businessnettverk da er et viktig sted å være med! Både fordi de har en sterk posisjon og merkenavn i området. Videre mener vi at LSK er en viktig organisasjon for Lillestrøm, når det gjelder både toppidrett og det de bidrar med for breddeidretten. Så vi er stolte av å kunne være med på dette, og gleder oss stort til både forretten, hovedretten og desserten, sier Heidi Bjerknes.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

Selskapet består av konsulenter og veiledere som har jobbet med å utvikle atferdsfokuserte lederkulturer i over 15 år.

- Vi i GROW har vært så heldige og fått lov å jobbe med mange større selskaper over lang tid, og har dermed et stort nettverk vi kan bidra med. Vi har over 15 års erfaring og arbeid med å utvikle ledere, team og organisasjoner i en rekke bransjer, og kan vise til resultater i form av økt gjennomføringsgrad, økt kundetilfredshet, økt psykologisk trygghet, mer effektive ledergrupper og team, økt omsetning og reduserte kostnader, sier den daglige lederen, og fortsetter:

- Vi deler næringslivets utfordringer i to: 1: Hvordan finne ut hva som er lurt å gjøre? 2: Hvordan sørge for at vi faktisk gjennomfører det som er lurt? Med mennesker og atferd som hovedfokus benytter vi, sammen med våre kunder, erfaring og empiri for å løse disse utfordringene.

LSK får to plasser i GROW-programmet, som handler om å «bli en sertifisert GROW-Leder; Lederutvikling som virksomheten din vil merke effekten av».

LSK vil også kunne bruke GROW AS til interne workshops

- Vi er veldig fornøyde med å få delta på GROW-programmet for å kunne ha bedre fokus på lederutvikling. Dette samarbeidet vil begge parter nyte godt av, sier LSKs markedskonsulent Jørgen Heen Enger.

Vil du vite mer om GROW? Sjekk ut nettsiden her!

Annonse fra Eliteserien: