Gratis supporterbusser til Kristiansand

Gavmilde sponsorer har sørget for at snart tre busser til Kristiansand er fullfinansiert. - Alle mann til pumpene, sier Eirik Nordeide - som alene betaler 25 000 kroner for at LSK-supporterne skal få gratis reisevei til Start - Lillestrøm på lørdag.

Annonse:

Kanari-Fansens leder Tony Johansen er nesten målløs over atter en mobilisering fra rause LSK'ere.

- Vi nærmer oss tre fullfinansierte busser. Det er helt fantastisk at Fugla-familien stiller opp på den måten når det brenner som verst, sier Johansen.

Følgende støttespillere har bidratt med penger for å finansiere supporternes reisevei til lørdagens bortekamp mot Start:'

Eirik Nordeide (25 000 kroner), Elektriker'n Kjell Sæterøy (10 000), Advokatfirmaet Mageli/Morten Kokkim (10 000), Roll Invest (5000), Gnisten Peis & Murservice (5000), Stenerud Byggservice (5000), Beto-Bygg/Åsmund Østvold (5000), Massiv (3000), Stein Bingo (3000), Cloudberries (2500).

Totalt: 73 500 kroner!

- Alle mann til pumpene! Det er nå det gjelder. Jeg skal dessverre selv til Tromsø til helgen, men jeg syne det er veldig viktig at mange LSK-supportere reiser til Kristiansand. Derfor sponser vi en gratis buss, sier Eirik Nordeide. 

- Vi jobber også med å få til en fjerde buss, og det er fortsatt mulig for sponsorer å melde seg. Det blir avreise klokka 11.00 fra Scandic Lillestrøm på lørdag. Vi vet ikke hvor vi skal være i Kristiansand før kampen ennå, men det jobber vi med. I første omgang får vi 500 billetter, og det er viktig at folk bestiller på egenhånd i forkant, sier Tony Johansen.

Her kan du melde deg på gratis busstur!

Her kan du kjøpe billett på bortetribunen i Kristiansand!

Annonse fra Obos-ligaen: