God Fugl: - Vi trente på at piping var applaus

Ivar Hoff er førstemann ut i sesong 2 av God Fugl. En markant skikkelse i LSK-historien, og en av Fotball-Norges mest verbale personligheter. Se intervjuet med den tidligere lederen og treneren her!

Annonse:

Med Ivar Hoff som oppmann - datidens sportsdirektør - ble Lillestrøm ikke bare best i Norge. Anført av Tom Lund var LSK så suverene at laget ble pepet ut i de fleste bortekampene.

Her kan du kjøpe billetter til søndagens storkamp mot Rosenborg!

- Det var herlig, egentlig. Vi trente på at piping var applaus. Vi ble jo sett på som litt geitete og jålete. Vi kom i lyse dresser med slips, og det var klasse over oss. Så vant vi kamper. Det irriterte også folk rundt omkring, sier Ivar Hoff i God Fugl-intervjuet.

Denne episoden er sponset av objektservice.no - en ekspert på travspill i Norge. Hver dag kan du være med på andelsbonger der du har muligheten til å vinne store premier. I forbindelse med onsdagens V76-jackpot på Bjerke vil Objektservice hylle sine LSK-helter med å oppkalle flere spill etter kjente eks-spillere.

Her kan du se Hoff bli intervjuet om sine opplevelser i klubben, om storhetstiden på 1970-tallet, om dagens LSK - og ikke minst om søndagens storkamp mot Rosenborg:


Annonse fra Eliteserien: