Glimt vant toppkampen

(Lillestrøm - Bodø/Glimt 0-1) En scoring av Erik Botheim 12 minutter før slutt sørget for at den regjerende seriemesteren vant toppkampen på Åråsen.

Det sto lenge 0-0 i en tett og jevn batalje på Åråsen. Det må LSK ikke minst takke Mads Hedenstad Christiansen for. Keeperen reddet blant et straffespark fra Patrick Berg etter 58 minutter. Like etterpå vartet han opp med en glitrende enhåndsredning på skuddet fra Ulrik Saltnes.

Men etter 78 minutter satte Erik Botheim ballen i mål i etterkant av en Glimt-corner. Helt ufortjent var det ikke - for gjestene var til tider dominerende i banespillet på Åråsen.

Dermed stoppet også rekken uten tap i serien for Lillestrøms del. Det ble med ti kamper på rad uten tap.

På tribunen skapte 4500 tilskuere en fantastisk ramme rundt kampen.

Nå venter to bortekamper for LSKs del. Først mot Haugesund, så mot Mjøndalen.