Gjermund Åsen nominert til MOT-prisen

Gjermund Åsen (30) er en av ni spillere som er nominert til MOT-prisen.

Annonse:

Vinneren av prisen blir stemt fram av alle spillere på MOTs-ambassadørlag i Eliteserien og OBOS-ligaen. Alle de nominerte spillerne er sammen med resten av sine klubbkamerater viktige rollemodeller for ungdom - både på og utenfor banen.

- Et godt forbilde for meg er de som ser alle sammen, som inkluderer alle, er noe mer enn seg selv, dømmer ikke andre og som har et hjerte for alle og en, sier Lillestrøm-spiller Gjermund Åsen. 

Han er en av ni spillere fra Eliteserien og OBOS-ligaen som er nominert av sine lagkamerater til å vinne MOT-prisen 2021 for årets modigste fotballspiller.

Her kan du lese mer om de nominerte til MOT-prisen!

For 13. gang skal MOT-prisen for Eliteserien og OBOS-ligaen deles ut. I likhet med tidligere år er det spillerne på MOT Norges ambassadørlag som nominerer sin kandidat til MOT-prisen. Det er også spillerne selv som stemmer frem vinneren blant de nominerte MOT-kandidatene.

Kriteriene for å vinne MOT-prisen er at spilleren er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, bryr seg om medspillere og viser respekt for både dommer og motspillere.

- Vi synes det er utrolig stas å dele ut MOT-prisen. Vi er stolte over at vi har mange flotte rollemodeller på våre ambassadørlag og vi synes derfor det er viktig å gi spillere som er bevisste sitt ansvar som forbilder en ekstra oppmerksomhet, sier kommunikasjon- og ambassadøransvarlig Martine Haug Nysether i MOT Norge.

MOT Norges ambassadørlag er lag i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien som ønsker å styrke ungdoms livskvalitet gjennom sitt engasjement og er bevisste sitt ansvar som rollemodeller ved at de spiller med MOT-logoen på ryggen.

- I alle de årene MOT har eksistert har toppfotballklubber vært en viktig påminner og forsterkning av MOT sitt budskap inn mot ungdom. At spillerne selv stemmer frem årets modigste fotballspiller er vi stolte over, ettersom det er spillerne selv som vet hvem som tar ekstra ansvar både på og utenfor banen, påpeker Nysether.

I fjor var det Molde-spiller Ohi Omoijuanfo som vant MOT-prisen for Eliteserien og OBOS-ligaen, mens det var Lyn-spiller Kirvil Odden som stakk av med MOT-prisen for Toppserien.

Annonse fra Eliteserien: