Gjerdrum æresgjest mot Viking

Onsdag var spillerne og trenerne i utviklingsavdelingen på klubbesøk hos Gjerdrum Idrettslag. På søndag er den sterkt voksende klubben æresgjester mot Viking.

Annonse:

- Det var veldig bra å få besøk av Lillestrøm på onsdag. Dessverre kolliderte det med en skoleavslutning, så det var noen som ikke var der - men det ble et strålende opplegg med både treningsøkt med barna og trenerforum i etterkant, sier Rune Kraft Johnsen, daglig leder i Gjerdrum.

Foruten å trene de unge Gjedrum-spillerne, skrev Daniel Pedersen (bildet) og de andre spillerne også mange autografer.

- Det er fryktelig stor stas for ungene å få besøk av stjernene fra Lillestrøm. Jeg synes også det er veldig positivt at Lillestrøm tar rollen som lokomotiv og hjelper oss breddeklubbene på Romerike. Der har Lillestrøm tatt kvantesprang i positiv retning de siste årene, sier Rune Kraft Johansen.

Les også: Melgalvis håper på ønskereprise

Mot Viking på søndag er Gjerdrum æresgjest på Åråsen, og stiller med nærmere 300 tilskuere på seriekampen.

- Både bygda og idrettslaget er i voldsom vekst. En oversikt viste at Gjerdrum er den kommunen i Norge som har den største andelen av befolkningen som medlem av et idrettslag. Idretten betyr veldig mye for folk i bygda her. Vi gleder oss stort til kampen mot Viking på Åråsen, sier Rune Kraft Johnsen.

PS! Også på lørdag kan barn og unge komme tett på Lillestrøm-spillerne. Da arrangerer vi åpen dag på Åråsen fra klokka 10.00. Det er gratis å delta, så her er det bare å møte opp for alle som har lyst til å bli bedre kjent med klubben og overvære A-lagets trening (starter 10.30).

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking!

Annonse fra Eliteserien: