Gatelaget tapte i målfest mot serieleder Odd

(Odd - Lillestrøm 9-6) Onsdag 16 august dro vi til Skien for å møte Odd i Østlandsligaen. Kampen skulle egentlig vært spilt før sommeren, men ble utsatt. Odd har hatt en kjempesesong og leder serien, og det var en spent og litt nervøs gjeng som satte seg på bussen i retning Skien.

Av Vidar Gundersen, trener Løse Fugla

Oppmøtet var bra og vi dro med 15 spillere og 3 ledere. Vel fremme i Skien ble vi tatt godt imot av gjengen fra Odd. Etter en god oppvarming ble kampen satt i gang. Skien viste seg fra sin beste side med over 20 grader og strålende sol.

Kampen er jevnspilt og Odd tok ledelsen 1-0. Vi kjempet oss tilbake og fikk 1-1 med Yaffar. Vi kunne tatt ledelsen på straffe, men ballen smalt rett i tverrleggeren. Nå kjørte Løse Fugla oppgjøret, men ble hardt straffet og gikk til pause med å ligge under 3-1. I pausen bli vi enige om å gi alt vi hadde i 2.omgang og ønsket å sjokkere Odd. I løpet av de første fem minuttene har Løse Fugla snudd kampen og leder 3-4. En fantastisk snuoperasjon!

Vi er virkelig i siget og kan gjøre flere mål på dette tidspunktet, men Odd viser virkelig hvorfor de leder serien. De gir aldri opp og er farlige hver gang de angriper. De utligner til 4-4, før vi får 4-5 på et selvmål. Kampen bølget frem og tilbake, men Odd snudde til 6-5, økte til 7-5 før vi reduserte til 7-6. På slutten måtte vi sende flere i angrep og Odd kontret oss i senk. Det endte 9-6 i et fantastisk gøy oppgjør. Det var en utrolig gøy kamp hvor begge lag fulgte hverandre tett. Det gjør ingenting å tape kampen når man vet at man har gitt alt.

Samtlige på laget gjør en enorm innsats i solsteiken og vi er veldig stolte av gjengen! Begge lag får toppscore på fairplay. Nå leder Løse Fugla fariplay tabellen etter 8 serierunder.

Etter kampen spiste vi sammen med Odd og fikk vi servert en god lapskaus før vi satt oss på bussen tilbake til Åråsen. Tusen takk til Odd for en utrolig kul kamp. Alltid trivelig å møte dere! Lykke til resten av sesongen.

Neste match for Løse Fugla er onsdag 30. august hjemme mot Notodden. Avspark er klokka 12.00 i LSK-hallen eller banen rett utenfor.