Gatelaget sikret årets første trepoenger i målrik kamp mot KFUM

(Lillestrøm - KFUM 7-6) Gatelagets trener Vidar Gundersen kan rapportere om målrik og trivelig kamp som bikket LSKs vei da KFUM kom på besøk.

Gundersen har sendt oss denne rapporten:

Onsdag 19 april tok vi imot KFUM til årets andre hjemmekamp i LSK-hallen. KFUM stilte med flere nye spillere fra i fjor og vi var spente på hva som ville møte oss. Begge lag møttes i hver sin garderobe til kaffe, frukt og peptalk. Kampstart var kl 12 og det ble en forrykende fotballkamp med mange mål, høyt tempo og til tider fint spill fra begge lag.

Kampen har ikke vart lenge før KFUM går opp i ledelsen 0-1 etter et litt heldig langskudd som forandrer retning da den går innom en av våre. Laget mobiliserer og Mikal utligner til 1-1 kort tid etter. Kampen bølger frem og tilbake og keeperne på begge lag må i aksjon flere ganger. Løse fugla går opp i 2-1 ledelse før Kåffa omtrent svarer umiddelbart og utligner til 2-2. Etter nydelig spill fra Ken og Guilermo sender sistnevnte oss tilbake i ledelsen 3-2 på et velplassert langskudd. Det kunne fort blitt 3-3 før pause, men en solid inngripen av Thomas Willy i buret, sørger for at vi kan gå til pause med ledelse. I andre omgang øker vi ledelsen til 4-2 på et velplassert straffespark av Tony. Han sender keeper en vei og kula motsatt. Fasit av et straffespark. KFUM reduserer til 4-3 på nok et langskudd, før Løse Fugla igjen øker til 5-3 etter fint spill. Spillet bølger frem og tilbake og det er mye nerve i kampen. Kåffa får to raske scoringer og utligner til 5-5, før nok et flott angrep ender med 6-5 ledelse til Løse Fugla. Nå øyner vi håpet om 3 poeng og Mikal setter inn 7-5 ledelsen med ca fem minutter igjen. Kåffa er imidlertid ikke ferdig for dagen og reduserer til 7-6 med noen få minutter igjen. Løse Fugla klarer å ri av stormen og kan innkassere årets første trepoenger i det som var en tett og jevn match som kunne endt begge veier.

Etter kampen samlet begge lag seg og spiste nydelig gryterett tilberedet av noen av spillerne våre. Dette ble en kjempesuksess! Godt jobba til kjøkkengjengen. Tusen takk til Kåffa for en velspilt og fin match. Vi ønsker dere masse lykke til i resten av sesongen.