Gatelaget: Seier over Notodden og full fair play-pott!

(Lillestrøm - Notodden 5-3) Gatelaget kunne smile bredt etter en solid seier over Notodden i LSK-hallen.

Av Vidar Gundersen, trener

Onsdag 30 august tok vi imot Notodden til årets niende kamp for sesongen. Notodden har litt lengre reisevei, så avspark ble flyttet frem til klokken 12.30. Lagene samlet seg i hver sin garderobe hvor det lå klart fruktfat og kaffe. Her la vi slagplanen for hvordan vi ville angripe kampen og gjorde oss klare til kamp.

Gatelaget har i oppgave å rydde LSK-hallen en gang i uken for søppel i samarbeid med Ragn-Sells, så både tribunen og kunstgressmatta var strøkne til kampen. Vi møtte Notodden i juni under nasjonal turnering i Bergen. Da ble resultatet 3-2 til Løse Fugla og vi forventet et revansjesugent Notodden på andre banehalvdel.

Kampen åpner med fine angrep fra begge lag og kampen bølger frem og tilbake. Det var tydelig at denne kampen ville bli jevn. Notodden har flere skuddsterke spillere som fyrer av noen kanoner mot LSK-buret, men enten går de over eller så tar Willy det som kommer. Det er sjanser til begge lag og LSK tar ledelsen ved Ali etter noen minutter med intenst press. Vi får 2-0 rett før pause når Ali tester skuddfoten og skyter via Ken og i mål.

MAT MÅ MAN HA: Etter kampen spiste gatelagene til LSK og Notodden pizza. Foto: Vidar Gundersen

I pausen samlet vi oss og ble enige om å fortsette å angripe og å forsøke å spille med enda mer ro. Vi var 17 spillere i kamptroppen og vi byttet hyppig slik at alle fikk spille. Andre omgang starter med et enormt Notodden-press og de gir seg ikke før det står 2-2 kort tid ut i andre omgang. Laget beholdt roen og lot seg likevel ikke stresse. Benjamin debuterte og fikk noen få minutter. Det ble noen effektive minutter og han sendte oss i ledelsen 3-2 på et nydelig langskudd. Kampen er uhyre jevn og kan bikke alle veier. Notodden gjør 3-3 og kampen bølger frem og tilbake. LSK får 4-3 på et uheldig selvmål med cirka 10 minutter igjen. Ali punkterte kampen og la på til 5-3 med kun få minutter igjen å spille. Vi vant kampen 5-3 og begge lag la ned en enorm innsats. Begge lag fikk full pott på fair play av dommeren, men LSK fikk et ekstra da vi også hadde med damer i laget.

Etter kampen samlet vi oss utenfor og spiste pizza sammen før Notodden satt seg i bussen på vei hjemover. Tusen takk til Notodden FK for en kul kamp og en fin dag sammen. Vi ønsker dere masse lykke til i resten av sesongen.

Neste kamp for Løse Fugla er førstkommende onsdag 6. september i LSK-hallen. Avspark er klokka 12.00. Gratis inngang. Vel møtt!