Gatelaget: Seier mot KFUM - tap mot Godset

(LSK - KFUM 7-6, Strømsgodset - LSK 8-3) Gatelaget fortsetter med målrike kamper: Det ble seier mot KFUM, og tap mot Strømsgodset.

Annonse:

Trener Vidar Gundersen har sendt oss disse rapportene fra de to kampene. Først ut er seieren over KFUM:

Onsdag 19 april tok vi imot KFUM til årets andre hjemmekamp i LSK hallen. KFUM ankom LSK hallen med flere nye spillere fra i fjor og vi var spente på hva som ville møte oss. Begge lag møttes i hver sin garderobe til kaffe, frukt og peptalk. Kampstart var kl 12 og det ble en forrykende fotballkamp med mange mål, høyt tempo og til tider fint spill fra begge lag. Kampen har ikke vart lenge før KFUM går opp i ledelsen 0-1 etter et litt heldig langskudd som forandrer retning da den går innom en av våre. Laget mobiliserer og Mikal utligner til 1-1 kort tid etter. Kampen bølger frem og tilbake og keeperne på begge lag må i aksjon flere ganger. Løse fugla går opp i 2-1 ledelse før Kåffa omtrent svarer umiddelbart og utligner til 2-2. Etter nydelig spill fra Ken og Guilermo sender sistnevnte oss tilbake i ledelsen 3-2 på et velplassert langskudd. Det kunne fort blitt 3-3 før pause, men en solid inngripen av Thomas Willy i buret, sørger for at vi kan gå til pause med ledelse. I andre omgang øker vi ledelsen til 4-2 på et velplassert straffespark av Tony. Han sender keeper en vei og kula motsatt. Fasit av et straffespark. KFUM reduserer til 4-3 på nok et langskudd, før Løse Fugla igjen øker til 5-3 etter fint spill. Spillet bølger frem og tilbake og det er mye nerve i kampen. Kåffa får to raske scoringer og utligner til 5-5, før nok et flott angrep ender med 6-5 ledelse til Løse Fugla. Nå øyner vi håpet om 3 poeng og Mikal setter inn 7-5 ledelsen med ca fem minutter igjen. Kåffa er imidlertid ikke ferdig for dagen og reduserer til 7-6 med noen få minutter igjen. Løse Fugla klarer å ri av stormen og kan innkassere årets første 3 poenger i det som var en tett og jevn match som kunne endt begge veier.

Etter kampen samlet begge lag seg og spiste nydelig gryterett tilberedet av noen av spillerne våre. Dette ble en kjempesuksess! Godt jobba til kjøkkengjengen. Tusen takk til Kåffa for en velspilt og fin match. Vi ønsker dere masse lykke til i resten av sesongen.

Her er referatet fra kampen mot Strømsgodset:

Onsdag 3 mai satte vi oss i LSK bussen med kurs mot Drammen for å møte Godset. I strålende solskinn var Løse Fugla gira på å revansjere forrige ukes nederlag mot FFK. Vi ble tatt godt imot av Strømsgodset med kaffe og frukt i garderoben og topp stemning. I garderoben la vi en slagplan om å holde ballen i laget, ikke stresse og å tørre å by på seg selv. Laget leverer årsbeste i førsteomgang og dominerer stort mot Strømsgodset. Ken dunker inn 0-1 på et frispark ca halvveis ut i 1 omgang. Løse Fugla produserer enormt med sjanser, men svikter i avslutningsøyeblikket. Det er tiki taka fotball med fine veggspill og stor ro. Enormt gøy å se på fra sidelinjen. Strømsgodset er farlig frempå ved et par anledninger med Thomas Willy stenger buret og tar det som kommer. Rune og Tom spiller feilfritt i forsvar og resten av laget gjør en kjempeomgang. Dagens kremmerhus kommer fra Iliyas ca 5 minutter før pause. Et helt vanvittig langskudd som skrur helt opp i krysset fra ca 15 meter. Som å se Beckham i glansdagene!  En strøken gåll som til og med Godset må applaudere. Vi går til pause med 0-2 ledelse. I andre omgang får Godset flyttet frem en spiller og får reduseringen tidlig i 2 omgang. Vi har flere store sjanser og det smeller i metallet både en og to ganger bak Godset keeperen, men ballen vil ikke i mål. 2-2 kommer på et langskudd før vi er uheldige og lager et selvmål til 2-3 (burde vært frispark?). Det er et helt annet Godset lag i 2 omgang og kreftene tar dessverre slutt for Løse Fugla, men et nydelig samspill gjør at vi får en redusering, men det holder dessverre ikke. Løse Fugla gjør en veldig god kamp, men svikter de siste 10 minuttene når tanken går tom. Resultatet lyver nok litt i det som var en jevnspilt 2 omgang. Vi tar med oss 1 omgangen og deler av 2 omgangen. Det var skyhøyt nivå på mye av spillet og vi kan absolutt dra fra Drammen med hodet høyt hevet. Det må også nevnes at vi får full score på fairplay.

Etter kampen ble det pizza sammen med Strømsgodset i klubbhuset bak banen. Strålende stemning blant begge lag og dagens kaptein Thomas Willy holdt takketale og ønsket Strømsgodset masse lykke til videre i sesongen. Tusen takk til godset for en strålende dag og fin kamp!

Neste kamp for Løse Fugla er onsdag 10 mai kl 12 mot Moss i LSK hallen. Gratis inngang. Vel møtt!