Gatelaget med storseier over Moss

(Lillestrøm - Moss 13-5) Onsdag 10. mai tok vi i mot Moss i østlandsligaen til sesongens femte seriekamp. Moss ble litt forsinket da de slet litt med oppmøte og ankom Lillestrøm litt senere enn planlagt. Kampstart ble derfor 1230 og Moss fikk låne to av våre spillere.

Av Vidar Gundersen

I garderoben stemte vi over om vi skulle la kampen spilles og resultatet bli som det bli, eller vinne kampen på walk over. Laget var klart i flertall på å spille kampen og la resultatet bli som det blir, selv om Moss lånte to av våre. Moss ble veldig glade for dette og det la grunnlaget for god stemning og godt humør lagene i mellom. Kampen ble spilt utendørs i strålende sol og god varme.

STORSEIER: Gatelaget vant hele 13-5 mot Moss.

Moss tok ledelsen etter kort tid, men Løse Fugla festet raskt grepet og spilte til tider en gnistrende fotball. Masse fint spill, solid innsats, ro med kula og positiv dialog på banen. Etter å ha tapt de to siste kampene, var vi sugne på å levere en solid kamp. Til pause var stillingen 6-1 til Løse Fugla. I pausen ble vi enige om å fortsette som i 1 omg og å holde ballen i laget og å spille med ro. Spillerne løser dette på en knallbra måte og dundrer videre i andre omgang. Sluttresultatet blir 13-5 og vi har 6 forskjellige målscorere. Det må også nevnes at Maria leverer strålende som keeper det kvarterer hun spiller.

En solid opptur i dagens kamp. Vi får også toppscore på FairPlay og leder nå denne tabellen i østlandsligaen.

Etter kampen spiste vi sammen med Moss før de satt seg i bussen på vei hjemover.

Tove og Åshild disket opp med pølser og hjemmelaget potetstappe. Smakte til terningkast 6. Tusen takk til Moss for kampen og besøket. Masse lykke til videre i sesongen.

Neste kamp for Løse Fugla er borte mot Sandefjord onsdag 24 mai.