Gatelaget med seier i møte med KFUM på Ekeberg

(KFUM - Lillestrøm 6-10) Onsdag 29. mai dro vi samlet nedover mot Oslo og Ekeberg for å møte våre venner i KFUM i Østlandsligaen pulje B. Vi ble tatt i mot på en strålende måte og fikk kaffe og frukt i garderoben.

Annonse:

Av Vidar Gundersen, trener Løse Fugla

I garderoben la vi slagplanen og ble enige om å teste ut en ny formasjon. Formasjonen bar preg av høyt press og mange spillere høyt i banen. Sola stekte godt denne onsdagen og vi måtte grave dypt i kjelleren for å hanke inn poengene.

Vi jobber knallhardt for hverandre, gjør hyppige bytter slik at alle får spille mye. Kampen er til tider fysisk tøff og begge lag trøkker til i duellene. I perioder kan det gå en kule varmt, men begge lag er raske med å ta hverandre i hånden og viser god fairplay når alt kommer til alt. Kampen endte til slutt 6-10 til Løse Fugla og hele laget skal ha enormt med skryt for innsatsen i dag. Til tider spiller vi svært fin og underholdende fotball. Ekstra gøy er det at Tove scoret sitt første mål for sesongen.

Etter kampen ble vi servert nachos og spiste sammen med motstanderlaget fra Oslo. Tusen takk til Kåffa for en fin dag på Ekeberg!

Vi ønsker de masse lykke til med resten av sesongen, så sees vi i Bodø under nasjonal turnering i slutten av juni.

 

Neste kamp for Løse Fugla er tirsdag 4 juni kl 12 mot Grorud på kunstgresset ved siden av LSK hallen. Gratis inngang!

Annonse fra Eliteserien: