Gatelaget med nok en trepoenger - fair play på høyt nivå!

(Lillestrøm - Asker 6-3) Onsdag 31. mai tok vi i mot Asker i strålende solskinn på kunstgresset utenfor LSK-hallen. Asker ankom Lillestrøm i god tid og ble møtt med kaffe og frukt i garderoben. To av våre spillere ble lånt ut til Asker, da de hadde litt liten tropp til dagens kamp. Stort av de to spillerne hos oss som valgte å lånes ut til Asker. Fair play på høyt nivå!

Av Vidar Gundersen, trener for gatelaget

I garderoben ble vi enige om å bygge videre på de to siste kampene våre som har endt med seier. Målet var å angripe samlet som lag og å forsvare seg samlet som lag, noe vi har øvd på i det siste på trening.

Løse Fugla tok tak fra avspark, men det var Asker som banket inn 0-1 på en fin kontring. Vi lot oss ikke stresse av å ha havnet under og vi spilte med stor ro og turte å holde ballen i laget. Forsvaret og midtbanen bygget opp angrepet med å spille av seg presset med fine veggspill og stor ro, slik at vi kunne angripe med overtall. Vi utlignet etter kort tid og fortsatte å angripe i bølger. Vi tok ledelsen 2-1 og hadde god kontroll på kampen.

NY SEIER: Gatelaget tok nok en trepoenger i Østlandsligaen med 6-3-triumfen over Asker. Foto: Kim Johansen

Asker yppet seg noen ganger, men Pål i mål reddet det som kom, og forsvaret ryddet unna når det trengtes. Til pause stod det 4-1 til Løse Fugla. Andre omgang starter bra, med masse sjanser. Vi bommet på mange sjanser, men skapte noe omtrent i hvert angrep. Vi får 5-1 litt ut i andre omgang, men dagens mål kommer når Ken hælflikker nydelig igjennom til Bhuran som igjen sentrer til Mikal som enkelt kan sette 6-1.

Asker reduserte to ganger rett før slutt og resultatet ble 6-3 til Løse Fugla. Begge lag er i godt humør og det er god stemning mellom lagene og dommer. Begge lag får toppscore på fair play. Dette ble en morsom og fin kamp fra begge lag.

Etter kampen samlet vi oss i sola og spiste hjemmelaget lapskaus som Tove hadde laget klart. Tusen takk til Asker for en kjempefin kamp. Vi ønsker dere masse lykke til i resten av sesongen. Vi ses i Bergen på nasjonal turnering i juni, hvor vi er i gruppe med blant annet dagens motstander.

Neste kamp er borte mot Odd onsdag 7 juni kl 12.

HARDE TAK: Det ble ikke gitt ved dørene da Lillestrøm og Asker møttes i gatelagskamp, men det var først og fremst fair play som gjennomsyret kampen. Foto: Kim Johansen

Publisert: 01.06.2023
Skrevet av: Vidar Gundersen og Kim Johansen (foto)