Gatelaget: Lørenskog vant lokaloppgjøret

(Lørenskog - Lillestrøm 8-4) Onsdag 20. september tok vi den korte turen til Rolvsrud for å møte våre venner i Lørenskog. Vi møttes i garderoben hvor vi fikk servert kaffe og frukt. Vi trener sammen med Lørenskog om vinteren, så det var tydelig at det var mye som stod på spill før kampstart. Hvem kan gå vinteren i møte med å skryte av seieren?

Av Vidar Gundersen (trener) og Kim I. Johansen (foto)

Det er første gang at Lørenskog er med i serien og de har vokst veldig i antall spillere. Det var flere nye fjes for oss, noe som er veldig gøy å se. Vi varmet godt opp før kampstart og var klare fra start.

Banen var en del mindre enn det vi var vandt med og det tok litt tid før vi kom skikkelig inn i kampen. Lørenskog overrasket oss med et enormt press og tok ledelsen 1-0 etter kort tid. Vi får noen halvsjanser og kampen er egentlig veldig jevn, selv om vi går til pause med å ligge under 4-0.

MÅLRIK: Det ble en målrik og morsom kamp mellom gatelagene til Lørenskog og Lillestrøm. Foto: Kim I. Johansen

Laget skal ha skryt for å vise god moral i pausen og bestemmer seg for å kjøre på i andre omgang. Vi får en redusering tidlig i andre omgang til 4-1. Lørenskog har en fantastisk keeper som gjør flere gode redninger, og sørger for at vi aldri klarer å ta igjen Lørenskog. Kampen bølger begge veier og er svært jevn med sjanser og fint spill fra begge lag. Det blir flere scoringer, men kampen ender til slutt 8-4 til Lørenskog.

Vi får ta med oss at andre omgangen endte 4-4. Til vinteren blir det treningskamp og da får vi sørge for revansje.

Vi vant kampen 3-2 på Fair play og leder nå Fair play-tabellen i Østlandsligaen.

Tusen takk til Lørenskog for en flott kamp og mottakelse. Etter kampen spiste vi lapskaus i klubbhuset og pratet fotball. Topp stemning og samhold på ekte. Vi ønsker Lørenskog masse lykke til i resten av sesongen.

Neste kamp for Løse Fugla er bortekamp onsdag 27. september mot Grorud. Avspark er klokka 12.00. Gratis inngang. Vel møtt!

Publisert: 21.09.2023
Skrevet av: Vidar Gundersen og Kim I. Johansen (foto)