Gary Martin skinte i kapp med sola - og Salah

En av verdens mest spektakulære spillere, Liverpools Mohamed Salah (25), nøt fredagen sammen med lagkameratene i Liverpool - og smilte til kameraet sammen med Gary Martin (27).

Annonse:

To lag satte sitt preg på havnepromenaden i Puerto Banus denne strålende fredags ettermiddagen: Liverpool og Lillestrøm.

Vi skal vel være såpass ærlige å si at spillerne fra den engelske storklubben stakk av med oppmerksomheten, men begge lagene hadde fri på samme tidspunkt - og benyttet tiden til å nyte sola og kafélivet i den glamorøse byen i Sør-Spania.

De stilte velvillig opp og tok selfier med de som spurte - deriblant Lillestrøm-spiss Gary Martin. Mange turister fikk også tatt bilder med Liverpool-stjernene. Ut fra det lsk.no kunne observere var den norske turisten og LSK-supporteren Kenneth Krogh faktisk så heldig (og ivrig) at han fikk tatt selfie med hele den forrykende angrepsrekka bestående av Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

I vår live-sending på Facebook litt tidligere på dagen kunne også Aleksander Melgalvis og Erling Knudtzon fortelle at de også «hang litt» med Liverpool-spillerne på det lokale kasinoet torsdag kveld.

- Liverpool-gutta var ute og koste seg litt. Spilte kort og rulett, forteller Melgalvis.

- Det var litt artig å se at en mann som ble kjøpt for 750 millioner kroner (Virgil van Dijk) satt på nabobordet og spilte det samme kortspillet som deg selv. Men de spilte forholdsvis beskjedent. De forholdt seg ganske rolig, selv om de har råd til å spille for mye mer enn oss, sier Erling Knudtzon.

Mandag 5. mars er det duket for UNICEF Mesterfinale på Åråsen mellom Lillestrøm og Rosenborg:


Annonse fra Eliteserien: