Gary Martin: - Den gale engelskmannen er tilbake

Gary Martin (27) er tilbake på Åråsen. I dag skrev han under en treårskontrakt med LSK gjeldende fra 1. januar 2018.

Annonse:


- Den gale engelskmannen er tilbake, sier Gary Martin - en tøffing på banen - med et smil.

Det tok ikke lang tid fra spissen, som scoret fire mål på ti seriekamper for LSK høsten 2016, ble fristilt i belgiske Lokeren til han ble enig med sportssjef Simon Mesfin om en retur til Norge.

- Han gjorde en manns jobb da han var her i fjor høst. Arne kjenner ham godt. Han kjenner Arne. Han vet hva vi krever. Og vi har holdt dialogen med Gary underveis. Vi tror Gary vil bidra godt inn i den gruppa som vi allerede har satt her, sier Simon Mesfin.

- Avtalen ble klar for en stund siden. Simon lot meg vel egentlig aldri dra. Han har jobbet hardt for å få meg tilbake. Og det var en lett avgjørelse å komme tilbake til Lillestrøm. Bare å tenke på fansen her, og nå som også klubben er i cupfinalen... Jeg gleder meg veldig til å spille for Lillestrøm igjen. Jeg dro herfra for tidlig, sier Gary Martin.

- Hva er forskjellen på den Gary Martin som var her i fjor og den som kommer tilbake nå?

- Jeg er mye bedre trent nå. Og jeg har lært mye. Jeg gleder meg til å få en ordentlig sesongoppkjøring i Norge. Det vil gjøre meg enda bedre forberedt, svarer engelskmannen.

Trener Arne Erlandsen så ut til å være enig da han hilste på Gary Martin igjen på Åråsen tirsdag.

- Du er ser tynn og bra ut nå, melder Erlandsen og gliser.

Og legger mer alvorlig til:

- Jeg er veldig glad for denne signeringen. Han vil score mange mål for oss hvis vi fortsetter å skape like mye målsjanser som vi har gjort i år.

Gary Martin var en viktig brikke da han kom fra islandsk fotball og bidro sterkt til at LSK reddet plassen i Eliteserien i fjor høst. Spesielt godt husker han scoringene foran fansen borte mot Stabæk og Vålerenga.

- Jeg har fått veldig mange meldinger fra Lillestrøm-fans etter at det ble kjent at jeg var ferdig i Lokeren. Det er jeg glad for, sier spissen som fylte 27 år tidligere denne måneden.

Frem til jul skal han spille fotball med York City på nivå seks i England.

- Jeg kommer til å spille seks-syv kamper for å holde meg i gang. Men jeg kommer på cupfinalen for å heie på Lillestrøm, varsler Gary Martin.

Annonse fra Eliteserien: