Garnås signerte ny treårsavtale: - Skal kjempe om topp 3-plasseringer

Etter noen uker med ferie og tankevirksomhet var ikke Espen Garnås (29) i tvil: Det er i Lillestrøm han ønsker å være. I dag signerte stopperkjempen på en ny treårskontrakt.

Annonse:

Papirene ble undertegnet i etterkant av årets første fellesøkt i LSK-hallen. 

- Jeg hadde ikke kontrakten klar i morges, men vi er enige. Det betyr mye for oss. Espen står for mye av det vi ønsker å stå for som klubb. Hardt arbeid og ærgjerrighet i alt han gjør. Han har hatt en fantastisk fin utvikling etter at han kom fra Ull/Kisa, sier Simon Mesfin.

I GANG: Espen Garnås og de andre spillerne gjennomførte årets første fellesøkt mandag. Foto: Emil Saglien Ruud
I GANG: Espen Garnås og de andre spillerne gjennomførte årets første fellesøkt mandag. Foto: Emil Saglien Ruud

- Jeg har blitt glad i klubben. Tre og et halvt var ikke nok. Da prøver vi litt til, sier Espen Garnås med litt smil.

Midtstopperen hadde tilbud også fra utlandet, men konkluderte med at han heller ønsker å fortsette i klubben han er blitt så glad i.

- Jeg har vært med på en veldig fin reise. Spesielt i fjor var det mye som skjedde, og da var det godt å få en pause og litt tid til å tenke litt. Nå har jeg kommet fram til det rette valget for meg. Jeg vil at vi skal fortsette den gode stimen vi har hatt. I fjor var den litt nedadgående, så vi må tilbake der vi har vært og kjempet om topp 3-plassering. Det er noe jeg virkelig har lyst til å bidra til. Så har jeg troen på det nye trenerteamet og spillerne her. 

Se video-intervju med Garnås og Mesfin:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 08.01.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)