Garnås lever for slike oppgjør

LSKs forsvarskjempe Espen Garnås (26) gleder seg til karrierens største kamp. Det er slike oppgjør hallingdølen lever for.

Annonse:

- Dette blir karrierens største oppgjør. Forrige var vel Rosenborg-kampen. Denne blir jo enda større. Blir kult det, sier Garnås - som ikke lar seg stresse av store anledninger.

For det ser ut til at Garnås har tatt Eliteserie-nivået med knusende ro.

- Jeg digger å spille sånne oppgjør. Det er sånne kamper jeg lever for. Kampen betyr mye for meg personlig og for laget. Vi ligger rett bak Vålerenga på tabellen. Det er jo bare moro. Vi har ingenting å tape. Vi går ut på banen for å kose oss, mens de  vinne.

Les også: Ble vraket i Vålerenga - nå vil han revansjere seg

Den høyreiste, hardbarka og tøffe midtstopperkjempen - som komisk nok kommer fra stedet Myking - er ikke redd for å trå hardt til i dueller. 

- Jeg er som alltids klar for å trøkke til. Det er jo stilen min. Om det er en kamp man skal trøkke litt ekstra til så er det jo nettopp mot Vålerenga. Tenningsnivået kommer til å komme til denne kampen. Det får vi jo gratis.

Espen Garnås - som mange av de andre LSK-spillerne - spiller sitt aller første derby. Da betyr det ekstra å ha fansen i ryggen. Dessverre blir det ikke slik på Intility, men det får bare Garnås til å se fremover.

- Det er synd vi ikke får noen supportere, men vi får bare glede oss til hjemmekampen i høst, sier han med et smil.

Annonse fra Eliteserien: