Garderoben (40) hakket i fillebiter

I denne garderoben er det blitt feiret både seriemesterskap og cuptriumfer. Nå er hovedkvarteret historie - og en ny æra venter for sportskoordinator Tor Arne Solberg, spillere og trenere.

Annonse:

Det som har vært hjemmegarderoben i 40 år for LSKs A-lag ble innviet da sittetribunen ble innviet før 1978-sesongen.

- 30. august skal denne garderoben stå ferdig. Da blir dette den nye bortegarderoben på Åråsen, sier Tor Arne Solberg mens han ser seg rundt på en garderobe som er hakket i fillebiter og strippet til skinnet.

Les også: Se video-intervju med Jörgen Lennartsson før avreise til Linz

Allerede neste torsdag er det som blir den nye og forbedrede hjemmegarderoben - som blir rålekker - oppe og står. LASK Linz gleden av å innvie den siden LSK ikke har blitt ferdig med en bortegarderobe som tilfredsstiller UEFAs krav. Dermed må Lillestrøm må bruke den mangeårige bortegarderoben i Europa League-kvalifiseringen torsdag 2. august.

Men på hjemmekampen mot Molde 5. august får LSK-spillerne benytte seg av den splitter nye garderoben - som vi vil vise fram her på lsk.no i neste uke.

- Det blir både bedre luft og finere fasiliteter. Men som Frode Kippe sa: Det blir litt rart å bytte plass og garderobe over 20 år etter at han kom til klubben. For han blir det nok litt spesielt. Og det er jo mye historie i veggene her, med tanke på at klubben har skiftet og dus her i 40 år. Men vi får håpe det blir en ny æra i den nye garderoben, sier sportskoordinator Solberg.

Les også: Besiktas trolig motstander i eventuell 3. runde

Annonse fra Eliteserien: