Fuser og Republic med publikumstilbud til alle som skal på Lillestrøm - Aalesund

Har du tenkt deg på Åråsen torsdag, og ønsker å samle gode venner eller kollegaer over en matbit i Lillestrøm før avspark klokka 20.00? Nå gir både Fuser og Republic 30 prosent rabatt på maten til alle som skal på kampen mot Aalesund!

Annonse:

Begge de to utestedene i Lillestrøm sentrum er bronsepartner i LSK, og både Fuser (Sørumsgata 11 A) og Republic (Torvet 3) bidrar med sitt for at publikum mobiliserer til torsdagens kamp på Åråsen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Aalesund!

- Vi gleder oss stort over den strålende sesongstarten til Lillestrøm, og håper at så mange som mulig drar på kampen mot Aalesund for å heie fram laget til en ny seier. Med kampstart klokka 20.00 ønsker vi å legge til rette for at tilskuerne kan samles hos oss for en matbit før kamp, og gir 30 prosent rabatt på alle matbestillinger på torsdag til alle som skal på Åråsen, sier daglig leder på Fuser, Pål Larsen.

Les også: Beste seriestarten på 15 år: Fugla på topp!

- Vi oppfordrer så mange som mulig til å ta turen til Åråsen på torsdag, og vi håper samtidig at mange kan fyre litt før matchen slik at det blir god stemning i byen før kamp. Derfor ønsker vi å gi 30 prosent rabatt til de som legger turen til oss før de drar på Åråsen. Det er jo tross alt serielederen vi skal se på, sier medeier på Republic, Morten Skjalg Olsen.

Ønsker du å reservere bord på Fuser? Send en mail til: [email protected]

Ønsker du å reservere bord på Republic? Her kan du gjøre det!

Annonse fra Eliteserien: