Fuglekalender #21: Georgson ny trener: - Vi skal dominere og skape mange målsjanser

Tre dager før jul signerte Andreas Georgson (41) på en treårskontrakt som Lillestrøms nye hovedtrener. I fuglekalenderens luke nummer 21 forteller svensken om hvordan han ønsker å forme sitt LSK-lag.

Annonse:

Før pressekonferansen der Georgson ble presentert som ny LSK-trener, satte vi oss ned for å bli bedre kjent med mannen som skal lede laget de neste årene.

- Jeg kjenner på både stolthet, spenning og glede, og ser fram til å ta fatt på jobben. Jeg liker klubbens identitet og kulturen som er her, sier Georgson, som blant annet forhørte seg med sin tidligere kollega i Malmö FF, Uwe Rösler, før han takket ja til jobben.

- Vi skal dominere og skape mange målsjanser, sier 1982-modellen om hvordan han ønsker at LSK skal fremstå under ham.

Styreleder Morten Kokkim sier dette om prosessen som endte med at den svenske 41-åringen - med bakgrunn fra Malmö, Brentford, Arsenal og Southampton - skrev under på en treårskontrakt.

- Vi har hatt en lang og grundig prosess der vi ha vært klare på hvilken type trener vi har ønsket oss. Vi er veldig glade for at vi nå har fått på plass Andreas. Han er en faglig sterk og sulten trener som passer inn i vår profil, og han vil videreutvikle det som har vært skapt her de siste årene, sier Kokkim.

Vi ønsker vår nye hovedtrener hjertelig velkommen til Lillestrøm!

Se Andreas Georgsons første intervju som LSK-trener:

Annonse fra Eliteserien: