FuglaXtra: Skogvold og Lehne i fyr og flamme før serieåpninga

I årets første FuglaXtra før mandagens serieåpning er Henrik Skogvold (19) og Thomas Lehne Olsen (32) gjester. Sistnevnte har stor tro på den 13 år yngre angrepsmakkeren denne sesongen.

Annonse:

- Jeg har veldig tro på Skogvold i år. Hvis han fortsetter slik han har vært i sesongoppkjøringa, så tror jeg dette blir veldig bra. Jeg har spådd tosifret antall målpoeng på Henrik, sier Thomas Lehne Olsen.

Her kan du se årets første FuglaXtra!

I premieresendinga snakker vi også om sesongkort-promoen der flere av LSK-spillerne leverer imponerende sangprestasjoner, ikke minst spissveteranen fra Moelv.

- Det er så klart hyggelig at folk ikke syntes det var veldig surt, i hvert fall, sier Thomas Lehne Olsen med et smil.

- Først og fremst var det veldig morsomt å spille inn den videoen. Og jeg ble veldig imponert over Thomas, sier Henrik Skogvold.

Se spillerne synge «Aldri aleine til Åråsen» her!

Begge har naturligvis store forventninger til mandagens serieåpning mot Kristiansund på det som kommer til å bli et nær fullsatt Åråsen. Fem dager før avspark runder vi straks 8000 tilskuere.

- Det er veldig kult at så mange allerede har kjøpt billett. Det kommer til å bli en veldig bra ramme på Åråsen, sier Skogvold.

Ivar Hoff vil også være med på mange FuglaXtra-sendinger i år, men LSK-legenden befinner seg akkurat nå under en parasoll i Spania og nyter tilværelsen der. Vi gleder oss til Ivar er tilbake i vante omgivelser.

PS! Takk til vår nye FuglaXtra-sponsor denne sesongen: Espen Westeren og hans Titan Venture AS!

Ikke kjøpt billett til mandagens serieåpning mot Kristiansund? Det kan du gjøre her!

Se årets første FuglaXtra her:

Annonse fra Eliteserien: