FuglaXtra med Eirik Bakke: - LSK er en fantastisk klubb

Eirik Bakke er på plass på Åråsen og blir LSKs hovedtrener ut 2023-sesongen - til Ivar Hoffs store glede. I denne utgaven av FuglaXtra blir du bedre kjent med 45-åringen fra Sogndal.

Annonse:

- Lillestrøm er en fantastisk klubb. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Eirik Bakke - som gikk rett i FuglaXtra-studioet ved ankomst Åråsen torsdag kveld.

På spørsmål fra seerne svarer den tidligere Premier League-proffen slik på hvordan han ønsker at LSK skal fremstå under hans ledelse:

- Jeg liker høy intensitet, aggressiv spillestil og at det går fort fremover. Jeg liker å fylle på med mye folk i boks, at vi kommer til mange innlegg og at vi står høyt i banen så ofte som mulig. Vi skal være et vanskelig lag å møte. 

FuglaXtra-ekspert Ivar Hoff er veldig godt fornøyd med at 45-åringen skal lede LSK ut sesongen. De første dagene skal han fungere som en observatør før han får hovedansvaret fra og med mandag.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking!

- Det Eirik står for ligner veldig mye på den kulturen vi har hatt i Lillestrøm i mange år, sier Ivar Hoff.

Ikke minst liker han vinnermentaliteten som har preget Eirik Bakke både som spiller og trener.

- For å bli en god vinner, så må du hate å tape. Du må gi alt du kan - helt til du stuper - hver gang du går ut på banen. Det er en mentalitet jeg utviklet i England. Det ligger i veggene her også. Det er så mange gode spillere som har gått gradene i klubben her, sier mannen med 27 A-landskamper for Norge.

Se FuglaXtra med Eirik Bakke her:

Annonse fra Eliteserien: