FuglaXtra: Mads føler seg comeback-klar

Mads Hedenstad Christiansen og André Øyvåg gjester FuglaXtra før lørdagens #VIERLSK-kamp mot Kristiansund. Førstnevnte føler seg klar for comeback, sistnevnte er glad for at han denne gangen slipper å gå for å se LSK mot KBK...

Annonse:

- Den er mye bedre, sier LSK-keeperen om hånda som har vært i gips etter at han ble påført et lite brudd i starten av september.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Kristiansund!

På spørsmål fra Ivar Hoff om hva som skjedde, forteller Mads Hedenstad Christiansen:

- Jeg var på landslagssamling, og det ble en én mot én-situasjon der det kom et ganske hardt skudd på meg. Jeg gikk ned og blokkerte, men fikk hånda forkjært på ballen. Merket med en gang at det var noe galt. Jeg fikk fryktelig vondt.

- Hva hadde du svart meg hvis jeg var trener og hadde spurt deg om du var klar? spør Høff.

- Jeg vil alltid spille. Så jeg hadde jo svart, ja, svarer keeperen som bare har sluppet inn 13 mål på 15 seriekamper denne sesongen.

Under sendingen fra Lillestrøm Torv gjør han det klart at skaden ikke hemmer ham lenger.

- Nei. Det begynner å sette seg bra. Jeg har full rekkevidde på hånda, så det er ikke noe problem nå. Det er egentlig ikke noen nedside. Det er bare følelsen det går på.

Les også: Spillergruppa donerte gave og drakt til André

André Øyvåg gjester også FuglaXtra denne gangen. Han sto for en årets råeste prestasjoner da han gikk til bortekampen mot Kristiansund i mai. Denne gangen er LSK-supporteren glad for at han slipper å gå så langt for å se Lillestrøm spille mot Kristiansund...

- Jeg gleder meg til kampen. På Åråsen har vi heldigvis hatt et godt tak på Kristiansund, sier Ivar Hoff.

Se FuglaXtra med André Øyvåg og Mads Hedenstad Christiansen:

Annonse fra Eliteserien: