FuglaXtra: Grodås tror på LSK-medalje

Landslagets keepertrener Frode Grodås gleder seg stort over gamleklubbens fremganger og spår at LSK ender på bronseplass i Eliteserien i år.

Annonse:

- Det har vært veldig gøy å følge Lillestrøm i år. Jeg er imponert over hvor solid laget har fremstått. Hvis jeg skal tippe hvilken plassering LSK ender på, så melder jeg tredjeplass og bronsemedalje, sier Grodås.

Fredagens FuglaXtra fra Lillestrøm Torv ble dessverre amputert på grunn av tekniske problemer, men i videoen nederst i saken her har vi forsøkt å redde stumpene i et redigert opptakt.

Dagens store nyhet er lanseringen av Fuglafamilien. Det er helt gratis å bli medlem i det som vi tror og håper skal bli et stort og varmt hjem for LSK-tilhengere på Romerike spesielt og på resten av kloden generelt. Her kan du lese mer om Fuglafamilien!

Thea Kyvåg (17) fortalte om sin LSK-karriere etter at hun meldte overgang fra Gjelleråsen til LSK Kvinner i 2020, og ser frem til lørdagens kvartfinale i cupen mot Klepp. Avspark i LSK-hallen er klokka 15.00, og du kan kjøpe billett her!

Espen Garnås kom også til LSK i fjor og har gjort sine saker meget bra etter overgangen fra Ull/Kisa. Først i en alder av 26 år fikk hallingdølen sin debut i Eliteserien, og han oppfordret unge spillere til aldri å gi opp selv om man ikke er en barnestjerne.

Joacim Møller var også innom og snakket om Forza Fugla-shopen som åpner lørdag 11. september i lokalene til Norasonde i Lillestrøm sentrum.

Geir Bakke fortalte om hvordan LSK har jobbet i det som så langt har vært en imponerende sesong. På lørdag er det nye muligheter mot Brann på Åråsen. Det er fortsatt noen billetter igjen, og her kan du sikre deg plass!

Se et redigert opptak av FuglaXtra fra Lillestrøm Torv (vi beklager den tidvis dårlige kvaliteten):


Annonse fra Eliteserien: