FuglaXtra fra Tenerife: Georgson med klar tale om spillestilen

Med trener Andreas Georgson, treningsleir-veteran Erling Knudtzon og scout Espen Olsen på gjestelista samlet vi oss for en FuglaXtra-spesial fra Tenerife.

Annonse:

Treningsleiren i nydelige og varme omgivelser på Tenerife er godt i gang. Både spillere og støtteapparat stråler over å kunne trene på naturgress selv om vi kun skriver tidlig i februar.

I FuglaXtra-sendinga forteller Andreas Georgson mer om sin fotballfilosofi og hvordan han ønsker at LSK skal fremstå under det nye trenerteamets ledelse.

- Hvis det er noen supportere som tror vi skal bli et langsomt og kjedelig lag, så er det så langt fra den virkeligheten som jeg ser for meg som det får blitt. Vi ønsker å være et intensivt lag med masse energi som er herlig å se på og som alle kjenner en voldsomt stolthet overfor. Vi skal hele tiden true motstanderen, sier Georgson.

Hovedfokuset her nede er på gode og mange treningsøkter, men det vil også bli spilt en treningskamp mot Tenerife B her onsdag 7. februar.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

PS! Takk til vår nye hovedsponsor Romerike Sparebank som også er mediepartner på Tenerife-oppholdet. Her kan du bli bedre kjent med vårt lokale bankfyrtårn!

Se FuglaXtra fra Tenerife her:

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 03.02.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)