FuglaXtra Thumbnail (19)

FuglaXtra før Glimt: Georgson vil straffe «Skandinavias beste lag»

Nyankomne Eric Larsson (32) er sammen med Andreas Georgson gjest i FuglaXtra før søndagens møte med regjerende seriemester Bodø/Glimt. Den svenske backen får de beste skussmål fra LSK-treneren.

Annonse:

Georgson kjenner Larsson godt fra deres felles tid sammen i Malmö FF.

- En veldig herlig person. Et menneske som gir energi til andre. Han ønsker å bli bedre uansett alder, setter laget foran seg selv, og passer veldig godt inn i spillergruppa og den kulturen vi vil ha her. Så har han en spillestil og ferdigheter som passer slik vi ønsker å spille, sier LSK-treneren.

- Det var en bra beskrivelse, det. Jeg er en spiller som alltid gir 100 prosent og som kommer til å gjøre alt for at laget skal ta tre poeng. Jeg er blitt tatt veldig godt i mot av lagkameratene, og tror jeg og familien kommer til å trives godt her, sier Eric Larsson.

Han har hatt en liten leggskade som snart er leget, men søndagens kamp mot Bodø/Glimt kommer litt for tidlig for spilleren som er hentet fra greske OFI Kreta. Fredag ettermiddag har vi passert 6500 solgte billetter til storkampen på Åråsen.

- Jeg vil vel si at Bodø/Glimt har vist seg som Skandinavias beste lag den siste tiden med tanke på det laget har prestert i Europa, men vi skal gjøre alt vi kan for å straffe Glimt på Åråsen, sier Georgson.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Bodø/Glimt!

PS! Eric Larsson og hans familie ønsker å leie en leilighet sentralt i Lillestrøm med enten to eller tre soverom. Hvis du har noe som passer den beskrivelsen - send gjerne en mail til [email protected]

Her kan du se FuglaXtra-episoden (vi beklager at kun kamera-lyden fungerer etter nærmere seks minutter av opptaket):

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 12.04.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Simon Hoftvedt (video)