Frustrerende poengtap i Grimstad

(Jerv 2 - 2 LSK) LSK åpnet godt i første omgang, og noterte seg to scoringer før de første 20 var spilt. Likevel ble det bare et poeng med på bussen hjem til Åråsen.

Det tok bare 13 minutter før Daniel Gustafsson sendte LSK i føringen. Like etter slo Kaan Kairinen en corner på første stolpe, der sto Aleksander Melgalvis og headet inn kampens andre mål.

Kun fire minutter etter LSKs andre scoring reduserte Jerv til 1-2. Pibe snublet med seg ballen inn i feltet og snek ballen forbi sisteskanse og debutant, Jo Coppens.

Første omgangen er videre preget av et variert kampbilde, der begge lag kommer til sjanser. Det kan også tyde på at LSK ble snyttt for et staffespark, da Lehne Olsen ble lagt i bakken. Kapteinen hadde for øvrig en stor sjanse mot slutten av omgangen, men Lehne Olsen snublet i avsluttningsøyeblikket.

FRUSTRERT: Torbjørn Kallevåg etter å ha fått sin scoring feilaktig annulert. Bildet oppsummerer på mange måter LSKs kveld.<br />Foto: Emil Saglien Ruud

Fire minutter fikk LSK-kapeinen nok en stor sjanse, men treverket sto i veien. Like etter utlignet Jerv til 2-2 på et hjørnespark.

Torbjørn Kallevåg satt ballen i mål da det var spilt 69 minutter, men linjedommeren, bare linjedommeren mener LSK-spilleren var offside-plassert.

LSK vartet opp med flere store sjanser i sluttspurten av kampen, men det ble bare med nesten. Oppgjøret mot Grimstad-klubben endte 2-2.

Se videointervju med målscorer Melgalvis og Bakke her og høydepunktene, for de som skulle ønske det: