Fredag starter André gåturen «fra Tom Lund til Kristiansund»

En «flåsete» Twitter-melding i desember har gjort at André Øyvåg (26) må gå til Kristiansund. Fredag starter han på den første etappen av eviglange gåturen #sjukehus. Turen vil bli dokumentert på LSKs og Andrés flater.

Annonse:

 

Andre KRS
Det var slik det hele startet: André trodde på ingen måte at LSK skulle kjøpe selveste Kaan Kairinen, men det gjorde vi. Skjermdump fra Twitter.

André fra Blaker kunne valgt den billige utveien, men velger å gå etter den første terminlista.

- Det har vært et enormt trykk rundt turen. Jeg kunne ha gått til Strømsgodset, som nå er den første bortekampen, men vil stå ved den første terminlista som viser at LSK møter Kristiansund i sin første bortekamp. Av de som er "gjennomførbare", er det jo det nest verste jeg kunne få, sier Øyvåg til lsk.no.

Da Øyvåg sin tur ble så mye omtalt valgte han å gjøre noe ut av det. Han ønsket å gå for et veldedig formål, og opprettet dermed en Spleis til Romerike Krisesenter. Allerede før gåturen har det kommet inn over 15 000,- - og selv Kaan Kairinen, som er hele grunnen til at André må gå til Kristiansund, har støttet innsamlingen. Vi oppfordrer samtlige til å støtte Spleis-aksjonen til André - pengene går til en god sak! 

Her kan du støtte Romerike Krisesenter.

Fredag klokka 09:00 går André fra Tom Lund-statuen. LSK har sendt med den gale mannen et kamera som han skal dokumentere reisen med. Underveis skal han sende rapporter til oss, slik at det kommer klipp på våre sosiale medier. 

André sin 24 dagers lange gåtur kan du også følge på emneknaggen #sjukehus på Instagram og Twitter, og ved å følge han på Instagram og Twitter

- Jeg har lagt inn tre hviledager, men det kan hende det blir noen småjusteringer underveis. Det er alt fra 15 til 35 kilometer hver dag, så jeg snitter på rundt 25 kilometer om dagen.

Etter det lsk.no erfarer vil det komme en minidokumentar av #sjukehus på lsk.no etter André forhåpentligvis er fremme i Kristiansund.

Hele Fuglafamilien ønsker André masse lykke til på reisen, og håper han kommer helskinnet frem til Kristiansund!

Se et lengre videointervju med gale, gale André Øyvåg her:


Annonse fra Eliteserien: