Fortsatt noen plasser igjen: Thomas Lehne Olsen i VAR-debatt på torsdagens kick-off

Torsdagens kick-off på Lillestrøm Kultursenter ligger an til å bli godt besøkt, men det er fortsatt noen billetter igjen til det som blir en innholdsrik kveld. Blant annet skal Thomas Lehne Olsen (bildet) i VAR-debatt med toppdommer Espen Eskås og VAR-motstander Trym Hogner.

Annonse:

Klokka 19.00 torsdag 16. mars går startskuddet for årets kick-off på Lillestrøm Kultursenter. Billettsalget går unna og Teatersalen er i ferd med å fylles opp, men det er fortsatt noen plasser igjen. Her kan du sikre deg billett!

VAR-DEBATT: Den kommende sesongen innføres VAR i Eliteserien. Det skal vi snakke om på torsdagens kick-off.
VAR-DEBATT: Den kommende sesongen innføres VAR i Eliteserien. Det skal vi snakke om på torsdagens kick-off.

Foruten at lagene skal presenteres, blir det underholdning, sang, LSK-poesi, konkurranser på scenen, intervju med trenere og spillere, noen overraskelser - og VAR-debatt.

Les også: Slik blir sesong-vorspielet torsdag 16. mars!

Som kjent skal det innføres videodømming i Eliteserien fra og med seriestarten mandag 10. april - til glede for noen, til ergrelse for andre. Konferansier Morten Stokstad tar debatten med toppdommer Espen Eskås, LSKs Thomas Lehne Olsen og Harde Mottaks Trym Hogner.

Fra klokka 21.00 fortsetter del to av kick-off'et på Republic der et panel bestående av sportssjef Simon Mesfin, LSK-scout Espen Olsen og Romerikes Blads Morten Svesengen skal diskutere sesongstarten. Der blir det også anledning for publikum å stille spørsmål til den nevnte trio.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

 

Annonse fra Eliteserien: